Η Δούκισσα φέρνει πίσω ανεμιστήρα προτιμάται για Earthshot Βραβεία φιλικό προς το περιβάλλον χαλί Ενημέρωση

Η Δούκισσα του Cambridge επαναληφθεί ένα πολύ αγαπημένο βλέμμα του Alexander McQueen για Earthshot Βραβείων απόψε.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Αυτό είναι μια μερική μετα? Έχω μια απαίτηση δέσμευση που εκτός πόλης για να κρατήσει. Θα ενημερώσω το δημοσιεύσει όταν γυρίσω. (FYI, το δημοσιεύει έχει ενημερωθεί.)

Παρακάτω, μια καταπληκτική βολή της Δούκισσας, όπως περπατά πάνω στη σκηνή.

Περισσότερα για τα βραβεία από ένα δελτίο ειδήσεων Παλάτι του Κένσινγκτον.

Το Βραβείο Earthshot έχει οδηγήσει μια άνευ προηγουμένου έρευνα σε όλο τον κόσμο για το πιο εμπνέει, καθώς και καινοτόμες λύσεις για τις μεγαλύτερες περιβαλλοντικές προκλήσεις που αντιμετωπίζει ο πλανήτης. Το Βραβείο Earthshot είναι η πιο φιλόδοξη περιβαλλοντική βραβείο στην ιστορία της, καθώς και η εναρκτήρια τελετή θα δείξει αυτό. Ένα πραγματικά παγκόσμιο γεγονός, αγκυροβολημένο στο Λονδίνο, καθώς και τη σύνδεση με φιναλίστ, καθώς και νικητές σε όλο τον κόσμο, θα παρουσιάσει την εξαιρετική γειτονιά σε όλο τον κόσμο εργάζονται για την επισκευή του πλανήτη μας.

Παρακάτω, ένα γραφικό που δείχνει τις φιναλίστ.

Οι επισκέπτες άρχισαν να φτάνουν το απόγευμα στο φιλικό προς το περιβάλλον χαλί στο Alexandra Palace. Οι γηπεδούχοι για την εκπομπή της βραδιάς, Κλάρα Amfo καθώς και Dermot O’Leary.

επαγγελματική ITV φωτογράφος Graham Stothard μοιράστηκε ένα μεγάλο πλάνο της σκηνής άφιξη στο Alexandra Palace. εδώ είναι μια γρήγορη απόσπασμα από τους οικοδεσπότες μιλούν για την αποψινή εκδήλωση.

άλλες αφίξεις περιλαμβάνονται ηθοποιός Emma Thompson, ο οποίος παρουσιάζει ένα από τα βραβεία.

Περισσότερα από Simon Perry στην ιστορία του για τους ανθρώπους.

Παρουσιαστής Emma Thompson είπε ότι ήρθε στην στολή που φόρεσε όταν για τελευταία φορά ο πρίγκιπας William – της ταιριάζει, καθώς και το σήμα που σηματοδοτεί την damehood.

«Σε λίγο τις σημειώσεις μας είπαν“Σας παρακαλώ, μην πάρετε κάτι νέο γι ‘αυτό.”Μπορείτε να φανταστείτε; Η ανακούφιση! Έτσι πήρα ταιριάζει κυρά μου που φορούσε όταν πήγα στο παλάτι,»μοιράστηκε.

Ποδοσφαιριστής Μο Salah, παρουσιάζοντας επίσης ένα βραβείο.

Ένας άλλος παρουσιαστής, ηθοποιός Emma Watson. φόρεμα της ήταν μάλλον το buzz οι αφίξεις ήταν σε εξέλιξη.

Το BBC αναφέρει το στυλ της δημιουργήθηκε από δέκα διαφορετικά ρούχα δώρισε στην Oxfam. ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Μόλις είδα ένα tweet από @Mary_in_Fashion δείχνοντας ότι αυτό είναι ένα στυλ από το Ηνωμένο Βασίλειο λιανοπωλητή Harris Reed.

Ηθοποιός, καθώς και παραγωγός Ντέιβιντ Ογιελόβο, επίσης παρουσιάζοντας ένα από τα βραβεία απόψε, καθώς η γυναίκα, Jessica Oyelowo.

Βιαστής KSI, ένας από τους εκτελεστές απόψε.

Τραγουδιστής, τραγουδοποιός, καθώς και λομπίστα Yemi Alade, ένα ακόμη ερμηνευτή.

Ποδοσφαιρική φανταστική καθώς και μέλος Earthshot Βραβείο του Συμβουλίου Dani Alves με τη σύζυγό του Joana Sanz.

Ο Δήμαρχος του Λονδίνου Sadiq Khan, ο οποίος ήταν σε γενιά Earthshot εμπλοκή της Τετάρτης με τον Δούκα, καθώς και Δούκισσα, καθώς και Saadiya Χαν.

Παρακάτω, ο Κύριος της Χάγης, ο πρώην υπουργός Εξωτερικών, καθώς και το σπίτι του μέλους Λόρδων που προεδρεύει της Βασιλικής Ιδρύματος, καθώς και σύζυγο Ffion Χάγης.

Ο Δούκας, καθώς και Δούκισσα ήταν οι τελικοί πελάτες για να φθάσει.

Σε αυτό το βίντεο, μπορείτε να δείτε ακριβώς πώς το φόρεμα κινείται.

Μια άλλη άποψη.

Rebecca English μοιράστηκε ένα σύντομο βίντεο του Δούκα, καθώς και Δούκισσα κουβέντα για το φιλικό προς το περιβάλλον χαλί πριν πάνε μέσα.

Το ζευγάρι μιλώντας με τους επισκέπτες.

Μια άλλη άποψη.

Το χαλί δεν είναι το μόνο πράγμα που έχει έντονο το ζωντανό πράσινο? στην ανάπτυξη των βραβείων, Λονδίνο ορόσημα ήταν επίσης πράσινου. Παρακάτω, το London Eye. Παλάτι του Μπάκιγχαμ.

Υπήρχαν μεγάλες διαπραγματεύσεις των κοινωνικών μέσων μαζικής ενημέρωσης δημοσιεύσεις σχετικά με το συμβάν, συμπεριλαμβανομένης αυτής του Πρίγκιπα της Ουαλίας.

Πέντε £ 1 εκατομμύριο βραβεία που απονέμονται απόψε. Τα βραβεία βασίζονται σε πέντε στόχους «Earthshot»: ασφαλές καθώς και να φέρει πίσω τη φύση? επισκευάσει το κλίμα μας? καθαρίστε τον αέρα μας? Revive ωκεανούς μας? αναπτύξει μια αποβλήτων χωρίς κόσμο.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την τελετή απόψε από το BBC.

Ed Sheeran, Coldplay καθώς KSI ήταν μεταξύ των πράξεων που εκτελούνται – καθώς και σε συνάρτηση με το οικολογικό μήνυμα, η μουσική τροφοδοτείται από 60 ποδηλάτες πετάλι για ποδήλατα.

Δεν διασημότητες πέταξε στο Λονδίνο για την τελετή, δεν πλαστικό χρησιμοποιήθηκε για την ανάπτυξη του σταδίου, καθώς και οι επισκέπτες κλήθηκαν να «εξετάσει το περιβάλλον», όταν επιλέγουν ένα ρούχο …

Μια άποψη του σταδίου, καθώς και ορχήστρα.

Και ο Δούκας, καθώς και Δούκισσα.

Coldplay άνοιξε το show.

μια ακόμη άποψη την βασιλική οικογένεια.

Ο Sir David Attenborough παραδοθεί παρατηρήσεις. Ήταν ένας από τους δικαστές για τα βραβεία απόψε, καθώς έχει συμπεριληφθεί με τη δουλειά σχεδόν από την ίδρυσή της.

Από την ομιλία του:

Φιναλίστ μας παρέχουν όλα ελπίσουμε η οποία, όπως μας λένε, ελατήρια αιώνια. Ωστόσο, δεν έχουμε την αιωνιότητα. Έχουμε υποχρέωση να το κάνουμε αυτό τώρα. καθώς και για τα επόμενα δέκα χρόνια, αν όλοι βάλει το μυαλό μας σε αυτό, πιστεύω ότι μπορούμε.

Έχω δημοσιεύτηκε το σύνολο των remar τουKS στην ενότητα “Βίντεο” στο τέλος της ανάρτησης. Παρακάτω, η Δούκισσας συνομιλεί με το Sir David Backstage.

Εδώ βλέπετε το παρασκήνιο της με την Emma Thompson σε μια καταπληκτική εικόνα από το Yui Mok.

Ο Mo Salah παρουσίασε το βραβείο στην αναβίωση της κατηγορίας των ωκεανών μας.

Πήγε στο Coral Vita στις Μπαχάμες, “Μια δουλειά που τρέχει από δύο καλύτερους φίλους που αναπτύσσουν κοράλλια στις Μπαχάμες, σχεδιασμένες να φέρουν πίσω τους πεθαμένους κοραλλιογενείς υφάλους του κόσμου. Χρησιμοποιώντας ειδικές δεξαμενές, έχουν αναπτύξει μια μέθοδο για να αναπτυχθούν κοράλλια έως 50 φορές ταχύτερα από ό, τι συνήθως λαμβάνουν τη φύση “ανά BBC.

Η Emma Watson παρουσίασε την επισκευή το βραβείο του κλίματος στην AEM Electrolyser. Ανατρέξτε στην ενότητα Co-Host Clara Amfo σε αυτό το σουτ, κάτω δεξιά.

Η επιτροπή του Βραβείου έγραψε: “Ο ηλεκτρολύτης AEM από το ζυμαρικά μετατρέπει την ανανεώσιμη ηλεκτρική ενέργεια σε αέριο υδρογόνου χωρίς εκπομπή με μια καινοτομία που έχει αναπτυχθεί γρηγορότερα καθώς και φθηνότερη από ποτέ, καθώς και μπορεί να μετατραπεί ακριβώς πώς εξουσιάζει τα σπίτια μας καθώς κτίρια καθώς και μεταφορά καυσίμων “.

Το καθαρότερο βραβείο αέρα παρουσιάστηκε από τον David Oyelowo. Πήγε στο Takachar, μια επιχείρηση στην Ινδία που έχει αναπτύξει “τεχνολογία για να σταματήσει να τερματίσει την καύση των γεωργικών αποβλήτων, η οποία προκαλεί σοβαρή ατμοσφαιρική ρύπανση. Η φθηνή, η φορητή, η φορητή καινοτομία τους συνδέεται με τους ελκυστήρες καθώς και μετατρέπει τα υπολείμματα των καλλιεργειών σε προϊόντα πώλησης όπως τα καύσιμα καθώς και τα λιπάσματα καθώς και βοηθά στην ελαχιστοποίηση των εκπομπών καπνού κατά 98%. ” Παρακάτω, ο συνιδρυτής Vidyut Mohan εμφανίζεται στα αριστερά.

Το αναπτυσσόμενο βραβείο World Formate παρουσιάστηκε από την Emma Thompson. Πήγε στην πόλη του Μιλάνου, οι κόμβοι των τροφίμων της Ιταλίας.

Το BBC σημειώνει το Μιλάνο κέρδισε “… για τη συλλογή αχρησιμοποίητων τροφίμων καθώς και να το δώσει σε άτομα που την απαίτησαν περισσότερο. Η προσπάθεια έχει μειώσει σημαντικά τα απόβλητα κατά την αντιμετώπιση της πείνας … “.

Η Δούκισσας παρουσίασε το πέμπτο και το τελικό βραβείο.

Αυτός ήταν ο ασφαλής καθώς και η προστασία του βραβείου φύσης.

Το βραβείο πήγε στη Δημοκρατία της Κόστα Ρίκα για την πρωτοπορία μιας εργασίας που πληρώνουν περιφερειακούς πολίτες για να φέρουν τα φυσικά οικοσυστήματα.

Από τις παρατηρήσεις της Δούκισσας κατά τη διάρκεια της τελετής:

Η φύση είναι ζωτικής σημασίας για όλους μας. Ένας ακμάζουσα φυσικός κόσμος ρυθμίζει το κλίμα μας, φροντίζει το φυσικό μας καθώς και την ψυχική υγεία και την ευεξία, καθώς και βοηθά στην τροφοδοσία των οικογενειών μας. Ωστόσο, και για καιρό, έχουμε παραμελήσει τους άγριους χώρους μας καθώς και τώρα αντιμετωπίζουμε ένα αριθμό σημείων ανατροπής. Εάν δεν ενεργήσουμε τώρα, θα αποσταθείσουμε μόνιμα τον κόσμο μας, καθώς θα περάσουμε τα παιδιά μας για το μέλλον που τους αξίζουν. Οι Fainshot Finistists μας δείχνουν, ωστόσο, ότι μπορούμε, μέχρι το 2030, να δούμε το φυσικό κόσμο που αναπτύσσονται, όχι συρρίκνωση, για πρώτη φορά σε αιώνες

Το βραβείο έγινε δεκτό από τον Πρόεδρο Carlos Alvarado Quesada, ο οποίος εμφανίστηκε μέσω τηλεφώνου με τον σύζυγό του Claudia καθώς και το Kid Gabriel.

Παρακάτω, ο πρίγκιπας William μιλώντας στο τέλος της τελετής.

Περισσότερα για τις παρατηρήσεις του από αυτή την ιστορία της Ουαλίας.

Στο τέλος της εκδήλωσης, που τηλεόρασε το BBC, ο William, ο οποίος προσχώρησε με την Kate, πήρε στη σκηνή για να πει στο κοινό: «Θέλω να δηλώσω κάτι στο νέο βλέποντας απόψε.

“Και για καιρό, δεν έχουμε κάνει επαρκή για να εξασφαλίσουμε τον κόσμο για το μέλλον σας, το Eationshot είναι για εσάς.

“Τα επόμενα 10 χρόνια, θα δράσουμε.

“Θα ανακαλύψουμε τις λύσεις για την επισκευή του πλανήτη μας.

Παρακάτω, ένας από τους νικητές των μετάλλων που ελήφθησαν.

Περισσότερα για τα μετάλλια μέσω αυτής της ιστορίας Telegraph από την Hannah Burness.

Τα 50 μετάλλια, εμπνευσμένα από την πρώτη φωτογραφία που λαμβάνονται από τη Γη από τη Σελήνη το 1969, κατασκευάζονται από ανακυκλωμένο ορείχαλκο που προέρχονται από μικρά θραύσματα μετάλλων με λάσπη λυμάτων.

Τα μεταλλικά στοιχεία, αρχικά από εξαρτήματα σωλήνων νερού, φάρμακα, κοσμήματα καθώς και ηλεκτρικά απόβλητα, έχουν εξαχθεί μέσω φυγοκέντρησης, καθώς και αναδιατύπωση σε παρθένα βραβεία από το βασιλικό ολλανδικό μέντα.

Κάθε ειδικό μετάλλιο απεικονίζει τη σταδιακή περιστροφή της γης, καθώς και θα εμφανιστούν μαζί πριν παρουσιάσουν τους νικητές του Eationshot την επόμενη δεκαετία.

Μετά την ταινία, ο δούκας καθώς και η δούκισσας μίλησε με τους νικητές μέσω τηλεφώνου.

Μια άλλη άποψη.

Η τελετή των βραβείων του επόμενου έτους θα πραγματοποιηθεί στις ΗΠΑ σε ένα μέρος που πρέπει να καθοριστεί.

Τώρα για να κοιτάξουμε τι η Kate φορούσε.

Επιστρέφει το φόρεμα του Αλεξάνδρου McQueen Grecian που είδε πολύ το 2011 στο Gala του Λος Άντζελες Bafta κατά τη διάρκεια της περιοδείας της Βόρειας Αμερικής. Παρακάτω, μια φωτογραφία από το 2011.

Ήταν ένα τέτοιο προεξέχον σύνολο, βρίσκεται στο εικονικό τμήμα εμφάνισης του ιστότοπου. Οι φόρμες εμφανίστηκαν γραμμές εμπνευσμένες σε Grecian με πτυχές από πάνω προς τα κάτω. Μια κορυφή στυλ μπλούσον, cinched-in μέση, τα μανίκια καπέλων, καθώς και μια πλήρης, ροή φούστα με ένα κυτταρικό στρίψιμο.

Εδώ είναι μια καλύτερη προβολή της εκδοχής Off-the-rack του φόρεμα.

Το φόρεμα όπως φαίνεται απόψε καθώς και το 2011.

Η δούκισσα φορούσε διαφορετική ζώνη απόψε. Η ζώνη φθαρμένηΤο 2011 είναι στα δεξιά. (Αυτό δεν είναι το Kate της ζώνης που φορούσε με το δεύτερο φόρεμα του γάμου.)

Ενημέρωση Δευτέρα, Οκτώβριος 18: Με χάρη στο Couture Royals στο Twitter, μοιάζει με τη δούκισσα φορούσε μια ζώνη Jenny Packham παρόμοια με αυτό το στυλ από τη συλλογή νυφικών 2018.

Η ζώνη διαθέτει τόσο χρυσά όσο και ασημένιες αποχρώσεις σε ένα σχέδιο εξάγωνου. Το ένα που φοριέται από τη δούκισσας φαίνεται λίγο πιο λεπτό από τη ζώνη που βλέπει με το νυφικό φόρεμα.

Η Δούκισσας δεν έφερε μια τσάντα απόψε. Αυτή είναι η τρίτη δέσμευση στη σειρά όπου έχει επιλέξει να μην φέρει μια τσάντα, ίσως κάτι που θα δούμε πολλά περισσότερα να προχωρήσουμε.

Εμφανίστηκε ότι * Μαΐου * έχει φορέσει την Kiki McDonough σκουλαρίκια Morganite, ωστόσο απαίτηση να πάρω μια πολύ καλύτερη εμφάνιση όταν επιστρέψω.

Ενημέρωση: Η Kiki McDonough επιβεβαίωσε τα σκουλαρίκια είναι το ζευγάρι Morganite πολύ που φοριέται για πρώτη φορά στο γάμο του Pippa Middleton.

Δεν είχα μια μεγάλη ματιά στα παπούτσια της. Η δούκισσα φορούσε ό, τι έμοιαζε με τις αντλίες της Platinum Lamé Cabrina της Oscar de la Renta.

Ενώ αυτό δεν είναι αυτό που ο William φορούσε, υπήρξε σημαντική φλυαρία για το βλέμμα του Δούκα το απόγευμα. Το φιλικό προς το περιβάλλον σακάκι βελούδου είναι επίσης μια επανάληψη, πολύ που φοριέται για πρώτη φορά για την 50η επέτειο του Centrepoint το Νοέμβριο του 2019.

Θα σας αφήσουμε μια πολύ περισσότερες φωτογραφίες απόψε απόψε.

ΒΙΝΤΕΟ:

Εδώ είναι 30 δευτερόλεπτα από την οργάνωση του Eatershot.

Αυτό το βίντεο 3 λεπτών BBC έχει παρατηρήσεις του Sir David.

Αυτό το βίντεο 11 λεπτών διαθέτει το Prince William καθώς και τον Sir David.

Εδώ είναι η ιστορία των ειδήσεων 2 λεπτών ITV.

Εδώ είναι τα 4-λεπτά του Royal Collection 4 λεπτά του καναλιού.

Εδώ είναι μια γρήγορη ματιά στις φιλικές προς το περιβάλλον αφίξεις χαλιών.

150save