Γνωρίστε διαφημιστές μας # 3: Marge σε γεννημένος καθώς Αργά εκλεκτής ποιότητας

εδώ είναι το τρίτο σε συνεχή σειρά μας «Γνωρίστε μας Διαφημιστές»: Marge από γεννιέται, καθώς αργά εκλεκτής ποιότητας, καθώς και γεννήθηκε, καθώς Αργά vintage μοντέλων !

Πόσο καιρό ήσουν στην επιχείρηση; Από το Φεβρουάριο του 1999.

Τι σας ενέπνευσε να πάει στο εκλεκτής ποιότητας και εκλεκτής ποιότητας σχέδιο των επιχειρήσεων;

Μου αρέσει η μόδα των περασμένων εποχών. Τότε ενδυμάτων έγινε για να διαρκέσει, καθώς και φανταστικές προσοχή δόθηκε στο κτίριο της ένδυσης. Έχω επίσης την ευχαρίστηση για ράψιμο με vintage σχέδια, καθώς και σύγχρονα σχέδια. ράψιμο μου επιτρέπει να δείξει καινοτόμες πλευρά μου. Ως συν κυρία μεγέθους Μου αρέσει να είναι σε θέση να πάρει ακριβώς αυτό που θέλω όταν ράβω. Γιατί να πληρώσει έναν τόνο των χρημάτων για ένα φόρεμα που δεν μου αρέσει, καθώς και ότι δεν σε φόρμα μου σωστά; Μπορώ να παραγγελία σε σχήμα δικά μου ρούχα, καθώς ξεχωρίσω ακριβώς το υλικό που θέλω να πάρει το βλέμμα που θέλω.

Τι κάνατε πριν από αυτό;

Βοήθησα το τηλέφωνο των επιχειρήσεων για 20 χρόνια, καθώς και στη συνέχεια αποσύρθηκε. Στη συνέχεια εργάστηκε ως ιατρική μεταγράφει στο σπίτι για 6 χρόνια μετά είχα κόρες μου. Ξεκίνησα την πώληση γιορτή τους, καθώς και φορέματα διακοπών, καθώς και στη συνέχεια έπεσε σε παρόμοια με vintage ρούχα και πάλι. Θα χρησιμοποιηθεί για να φορέσει εκλεκτής ποιότητας ενδύματα, όταν ήμουν στο γυμνάσιο.

Πού βασίζεστε;

Τα καταστήματα μου, που γεννήθηκε καθώς Αργά εκλεκτής ποιότητας, καθώς και γεννήθηκε, καθώς αργά Πρότυπα εκλεκτής ποιότητας βασίζεται σε http://specialistauctions.com. Είμαι η εκλεκτής ποιότητας, καθώς και αντίκες ενδύματα συντονιστής εκεί. Φυσικά, είμαι στη βορειοανατολική Πενσυλβάνια.

Περισσότερες ερωτήσεις διασκέδασης:

Ποιο είναι το πιο περίεργο / καλύτερο / πιο τρελό / ωραιότερες πράγμα που έχετε everfound;

Απολύτως λατρεύουν αυτό το χέρι Fred Leighton κροσέ εκρού φόρεμα. Έχω κάνει μια χαρά βελονάκι, όπως αυτό στο παρελθόν, καθώς και θαυμάζω τη δουλειά που πήγε σε αυτό:

Τι στο απόθεμα δεν μπορείτε να πιστέψετε ότι δεν έχει πουλήσει;

Έχω μια σειρά από mens, καθώς και οι γυναίκες fedoras που είναι απλά υπέροχο όπως αυτή.

Τι ονειρεύεστε να βρείτε;

Θα ήθελα να ανακαλύψουν ένα Claire McCardell. μαμά μου γεννήθηκε καθώς και την αύξηση στο Frederick, Maryland, το σπίτι της Claire McCardell καθώς και απολύτως αισθάνομαι μια σύνδεση με την κα McCardell.

Τι πάρουν την ευχαρίστηση σε πολλά σχετικά με την εργασία με vintage σχέδια;

Όταν δουλεύω με τα πρότυπα είμαι παρέχοντας παίρνω πραγματικά ευχαρίστηση σε αυτό, όταν υπάρχει μια θραύσματα του υλικού του φακέλου από την πρώην ιδιοκτήτη ή όταν ο πρώην ιδιοκτήτης έχει κάνει κάποιες σημειώσεις στο φάκελο ή ένα κομμάτι χαρτί μέσα στο φάκελο τι το πρότυπο αγοράστηκε για ή πώς ακριβώς το σχήμα της φόρεμα ήταν. Αυτός είναι ένας θησαυρός για μένα.

Τι θέλετε κάποιος να σας ρωτήσω σχετικά με το site σας;

Γιατί είμαι πωλούν σε δημοπρασίες των εμπειρογνωμόνων και όχι ένα ακόμα site.

Είναι μια μεγάλη μέρα στη δουλειά, όταν …

Ήμουν σε θέση να πάρετε γίνονται λίστα μου πρόσφερε μερικά πράγματα, πήρε κάποια θετικά σχόλια, καθώς και του προγράμματος που επεσήμανε σε ένα φόρεμα A Day.

Αν Έτρεξα στο Web για μια μέρα είχα … Απαλλαγείτε από την πορνογραφία.

Τα blogs έλεγξα έξω (εκτός από ADAD) είναι …

Πάντα παίζει φόρεμα Up (blog μου!), Ημερολόγιο ενός τρελών Fashionista, Zuburbia ενδύματα Vintage blog, ένα Μπέττυ μόνο οδηγό γυναίκα αυτή, καθώς και την VFG (Vintage Guild μόδας) blog.

Θα ήθελα να γελάσω, αν το κατάλαβαν αυτό για μένα …

Λατρεύω Tom Jones, καθώς και Σον Κόνερι. μπορεί να έχω ένα κορίτσι της Σκωτίας ή της Ουαλίας στο παρελθόν τη ζωή μου;

Μοιραστείτε αυτό:
Κελάδημα
Facebook

Σαν αυτό:
Όπως η φόρτωση …

Σχετίζεται με

Αποδιοργάνωση εξακολουθεί να είναι μια οργάνωση, απλά δεν το ιδανικό oneJuly 16, 2008
Γνωρίστε τους διαφημιζόμενους μας # 1: Jen of Momspatternsjune 14, 2008
Γνωρίστε τους διαφημιζόμενους μας # 6: Άννα στο BootyvintageAgust 28, 2008