Ένας λόγος για το “αγορασμένο διακοσμητικό”

Ήμουν σε κόψιμο M & J το Σάββατο, καθώς και μόλις το έβγαλε εκεί έξω. Διαχειρίζομαι να περιορίσω τον εαυτό μου μόνο από τότε που δεν είχα φέρει μαζί μου τύπου yardage, κάνοντας την αγορά για συγκεκριμένα εσώρουχα μια άσκηση σε καθαρή εικασία. Καταλήξαμε να αγοράσω κάποια οικολογική περιποίηση φύλλων (τι πήγα εκεί για εκεί για), ένα έμπλαστρο superman για το bit αγόρι μου, καθώς και μια σειρά κίτρινων χάντρες (ήταν 99).

Αν έπρεπε να κάνω μια λίστα με ό, τι στο M & J που με έλεγε σοβαρά, θα είμαστε εδώ εδώ για μέρες, έτσι ώστε τα highlights: κάποια polka-dotted stretchy foldover trim (ειδικά ως συνεργάτης μου σταμάτησε την Παρασκευή με απογοήτευση. “Δεν χρησιμοποιείτε polka κουκκίδες!” Είπε, κοιτάζοντας τον Stricken. “Εσύ * πάντα * φορέστε λίγο τύπο polka dot!” Τον μιλούσα, ωστόσο ήταν ένα στενό πράγμα.) Κάποια βαριά κορδέλα σε τόνους του teals όπως καθώς και τυρκουάζ. Κάποια εκπομπή κέντημα faux-folklorica. Εκτός από τον δολοφόνο, τούλι που καλύπτεται με μικρές τετράγωνες πούλιες. Τετράγωνο! Έτσι Courrges! Θέλησα να αγοράσω ολόκληρο το μπουλόνι καθώς και να το χρησιμοποιήσω για να φτιάξω μια φούστα. Θέλησα να αγοράσω όλα τα μπουλόνια (είχαν πολλά χρώματα) καθώς και απλά να το συστήσω.

Τότε πίστευα για αυτό το μοτίβο, μόλις πρόσφατα αγόρασε ως μέρος της εξαιρετικής συγκράτησης της συγκράτησης του Midriff του 2005 (εμφάνιση, αυτό είναι διαμορφωμένο) καθώς και πιστεύεται ακριβώς πόσο καλά οι πούλιες θα ήταν σαν το “αγορασμένο διακοσμητικό” για αυτό το φόρεμα. Τώρα πρέπει απλά να επιλέξω το χρώμα. Πιστεύω ότι ο Tone-On-Tone θα ήταν ο καλύτερος … όχι ότι έχω πραγματικά οποιοδήποτε είδος τοποθεσίας για να φορέσει ένα διακοσμημένο με πούλμαν τίποτα, ωστόσο αυτό δεν με σταμάτησε ποτέ πριν.

Μόνο μία σημείωση: Το floral φόρεμα φαίνεται σαν να έχει ένα μικρό κολάρο, ωστόσο είναι ακριβώς η γραμμή της περιποίησης. Συγνώμη. Με ξεγελάσατε και εγώ.

Μοιραστείτε αυτό:
Κελάδημα
Facebook

Σαν αυτό:
Όπως η φόρτωση …

Σχετιζομαι με

Το Polka-Dot Motherlandjune 1, 2007
Ψάχνετε για ένα φόρεμα … καθώς και με nag, σκατά 20, 2009
Το Vintage Butterick Wrap Dressjune 25, 2006