Γίνοντας ενδύματα διανομέας -5 Συχνές ερωτήσεις (και απαντήσεις)

καταλήγοντας να είναι ένας διανομέας ενδυμάτων -5 Συχνές ερωτήσεις (και απαντήσεις)
26/10/2018, που δημοσιεύθηκε από την Alanic Global
Κατά τη διάρκεια των τελευταίων δύο ετών πολυάριθμες χονδρικοί διανομείς ενδυμάτων στις ΗΠΑ, τον Καναδά, την Αυστραλία, καθώς και σε όλο τον κόσμο έχει αναδειχθεί στη σκηνή. Εκτός από το γεγονός ότι δεν εκπλήσσει. Παρέχονται λίγα χρόνια πίσω ότι ήταν ένας προμηθευτής ρούχων ήταν μια μακρινή σκέψη, αυτό δεν είναι τόσο η κατάσταση σήμερα. Τα πράγματα έχουν στραφεί υπέρ των νέων επιχειρηματιών – με το καλύτερο σχέδιο καθώς και τις ενέργειες, η διαταραχή της αγοράς ενδυμάτων κατέληξε να είναι πολύ ευκολότερη.

Έτσι έχετε παίξει γύρω με την έννοια της εκκίνησης της δικής σας εταιρείας διανομής ενδυμάτων, δεν είστε μόνοι. Εκτός από τους άλλους, πιθανότατα έχετε και λίγες σε πολλές ανησυχίες που συσσωρεύουν το μυαλό σας καθώς και την καταπολέμηση των ονείρων σας καθώς και των ενεργειών.
Εδώ είναι 5 πολλές συχνά ζήτησαν ανησυχίες (FAQs) με τις απαντήσεις-
Q1) Γιατί ακόμη και να είναι ένας διανομέας χονδρικής πώλησης ενδυμάτων;
Για πολλούς, το ζήτημα του σημείου εισόδου είναι εάν ο προμηθευτής είναι πολύ καλύτερος από το να είσαι λιανοπωλητής. Σίγουρα, όπως κάθε μοντέλο B2C, η απευθείας πώληση στους πελάτες είναι πολύ απλό και λιγότερο αγχωτικό. Ωστόσο, μιλώντας αυστηρά για τη νομισματική επιστροφή, οι διανομείς απολαμβάνουν ένα μεγαλύτερο περιθώριο για τον καθορισμό του περιθωρίου εσόδων. Η επιστροφή είναι διαθέσιμη σε τεράστια κομμάτια. Εκτός από το γεγονός ότι όταν αναπτύσσεται μεγάλη και μακροχρόνια repo με τους λιανοπωλητές, τα πράγματα γίνονται ομαλότερα καθώς και η επιστροφή γίνεται συνεπής.

Ε2) Ακριβώς πώς να ξεκινήσετε την επιχείρηση διανομής;
Υπάρχουν αρκετοί δρόμοι για να ξεκινήσετε τη χονδρική διανομή ρούχων ανάλογα με τις ανάγκες σας καθώς και το χρηματικό ανάστημα.
Ένα, μπορείτε να ξεκινήσετε την επιχείρησή σας από το μηδέν.
Δεύτερον, μπορείτε να αγοράσετε την υπάρχουσα εταιρεία διανομής.
Τρίτον, αν έχετε ήδη λιανοπωλητή, μπορείτε να το αναπτύξετε σταθερά σε χονδρική πώληση. Ξεκινώντας πολύ πρώτα με περιφερειακούς αντιπροσώπους.
Τέταρτον, οι παραγωγοί που καλούν ενεργά αναζητούν διανομείς για να διευρύνουν την εμβέλεια της μάρκας τους. Αυτοί οι παραγωγοί προσφέρουν πολλά είδη βοήθειας, συμπεριλαμβανομένης της οικονομικής.

Ε3) Ακριβώς πώς να επιλέξετε μια μάρκα παραγωγής;
Ενώ μπορείτε να είστε προμηθευτής πολλών παραγωγών ενδυμάτων ακριβώς την ίδια στιγμή, όταν ξεκινάτε είναι καλύτερο να κολλήσετε με ένα για πολύ καλύτερη εστίαση καθώς και την κατανόηση της αγοράς. Ακριβώς πώς να επιλέξετε ότι ένα άτομο που παράγει μάρκα είναι μια πρόκληση πολυάριθμες σκοντάφτει. Ψάξτε για ένα που απολαμβάνει πολύ καλύτερη αξιοπιστία της αγοράς, καθώς έχει ήδη λίγους ευχαριστημένους διανομείς ενδυμάτων ΗΠΑ καθώς και με βάση την Αυστραλία. Κάποιος του οποίου ο κατάλογος είναι τεράστιος για να ταιριάζει με τις ανάγκες του κοινού σας.
Q4) Ακριβώς πώς να πληρούν τον εαυτό σας για να είστε ο προμηθευτής της επιλεγμένης μάρκας;
Στόχευση για το φεγγάρι, θα πρέπει να δείξετε την αξία σας για αυτό. Σημαίνει, αν θέλετε να συνεργαστείτε με την κορυφαία μάρκα που παράγουν ρούχα, απαιτείτε να πληρούν τις προϋποθέσεις για αυτό. Αυτά τα εμπορικά σήματα θα έχουν συνήθως σύνολο κριτηρίων που πρέπει να περάσετε. Ενώ για μερικούς, μπορείτε να έρθετε άμεσα σε επαφή μαζί τους με όλες τις απαραίτητες πληροφορίες, καθώς θα σας καλέσουν πίσω εάν είστε ειδικευμένοι. Θα πρέπει να έχετε καλή νομισματική θέση, βιώσιμο σχέδιο διαφορετικών στοιχείων της επιχείρησης, καθώς και να κατανοείτε την αγορά καθώς και να στοχεύετε τις επιχειρήσεις μικρών ενδυμάτων.

Alanic Worldwide · Τερματισμός είναι ένας διανομέας ενδυμάτων 5 Συχνές ερωτήσεις (και απαντήσεις)
Q5) Ακριβώς πώς να συνδεθείτε με τους λιανοπωλητές ενδυμάτων;
Αυτό είναι ένα από τα πιο σημαντικά μέλη – πώς να βρεθείτε, να συνδέσετε καθώς και να προσφέρετε στους λιανοπωλητές. Εάν έχετε επιλέξει μια μεγάλη μάρκα παραγωγής, μπορείτε να περιμένετε μια καλή υποστήριξη εδώ για να σας βοηθήσει να απογειωθείτε. Προσέγγιση σε άλλες εταιρείες απαιτούν τεχνικές διαφήμισης καθώς και αποτελεσματική επικοινωνία. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα κανάλια του Διαδικτύου για να αναζητήσετε προοπτικές ή μπορείτε να έρθετε άμεσα σε επαφή με τις περιφερειακές εταιρείες της πόλης σας.
Σίγουρα καταλήγει να είναι ένας προμηθευτής ενδυμάτων έχει καταλήξει να είναι βήμα, καθώς υπάρχουν πολλές ανησυχίες που οι απαίτηση απαντούν. Ωστόσο, αυτές είναι οι 5 πολλές ερωτήσεις με αντίστοιχες απαντήσεις. Σχεδιάστε καλά, ενεργήστε καλά, και, πολλά σημαντικότερα, έχουν μια μεγάλη και αξιόπιστη παραγωγή μάρκα δίπλα σας.

Ετικέτες:
Διανομείς χύδην ενδυμάτων
Κατασκευαστές ενδυμάτων χύδην
διανομέας ρούχων
διανομείς ρούχων
Διανομείς ένδυσης ΗΠΑ
κατασκευαστής ενδυμάτων
Πώς να καταλήξετε να είναι διανομέας ενδυμάτων
Άνδρες χονδρικοί ενδύματα διανομείς
Χονδρικά ενδύματα διανομείς
Χονδρικά ενδύματα διανομείς στις ΗΠΑ
Χονδρικά ενδύματα διανομείς ΗΠΑ

0 0 ψήφοι
Βαθμολογία άρθρου

Σύνδεση

Επιγραφή

Ονομα*

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ*

URL τοποθεσίας

Επιγραφή

Ονομα*

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ*

URL τοποθεσίας

0 Σχόλια

Inline ανατροφοδοτήσεις
Δείτε όλα τα σχόλια