Kate στην προτιμώμενη ματιά για κάθε άνοιγμα Nook Hospice

Η Δούκισσα έφερε πίσω μια οικεία ματιά για σήμερα είναι ΚΑΘΕΝΑ (Hospices Childen του East Anglia του) συμμετοχή στο Norfolk, η επίσημη έναρξη του The Nook Hospice.

Η Δούκισσα είναι η ΚΑΘΕ βασιλική προστάτη? ήταν ένας από την πρώτη κιόλας ανακοίνωσε βασιλική patronages. προκαταρκτική δημόσια δέσμευση της Kate με την οργάνωση ήταν το 2012 στα επίσημα εγκαίνια του ξενώνα Treehouse.

Παρακάτω, μπορείτε να δείτε Kate χαιρέτησε σήμερα τα παιδιά από το ίδρυμα Poringland καθώς και Νηπιαγωγείο. Τα παιδιά είπαν τη Δούκισσα θα αυξηθεί πολύ περισσότερο από $ 1300 για το The Nook.

Περισσότεροι από τους ανθρώπους ιστορία Simon Perry είναι:

Kate ήταν σε πλήρη λειτουργία μαμά – ζητώντας εκπαιδευόμενος Πόπη Parslow-Williams, «Είσαι το κρύο;» καθώς και να τρίβει το χέρι του μετά από να δει τον ρίγος.

“Ήταν καταπληκτικό. Κούνησα το χέρι της!» είπε στους δημοσιογράφους.

Niamh Bell, 11, πρόσθεσε, «Ήταν εξαιρετικά είδος. ακόμα κι αν δεν είχε πολύ χρόνο ακόμα ήρθε να μας μιλήσει.»

ΚΑΘΕ νοιάζεται για τα παιδιά, καθώς και τους νέους με τις συνθήκες απειλητικές για τη ζωή σε όλη Cambridgeshire, Essex, Norfolk καθώς και Suffolk. εδώ μπορείτε να δείτε την Δούκισσα ικανοποιούν τριών ετών Stanley Harrold, καθώς και η μητέρα του, Στεφ Partington.

Stanley έχει μια ασυνήθιστη χρωμοσωμική κατάσταση που ονομάζεται σύνδρομο Pallister-Killian.

Rebecca English μοιράστηκε ένα βίντεο της Κέιτ μιλώντας με την οικογένεια.

Μερικές από τις υπηρεσίες που προσφέρονται από κάθε περιλαμβάνουν εξειδικευμένη νοσηλευτική φροντίδα, σύμπτωμα διαχείρισης νοσηλευτικής, σύντομα διαλείμματα για τους φροντιστές, την ευημερία δραστηριότητες, θεραπεία, συμβουλευτική, καθώς και εθελοντικές υπηρεσίες στο σπίτι του νοικοκυριού. Παρακάτω, η Δούκισσα χαιρετισμό του προσωπικού, καθώς και υποστηρικτές.

Η σημερινή συμμετοχή ήταν εξαιρετικά ιδιαίτερο, μάλιστα, το αποκορύφωμα των ετών εργασίας. Παρακάτω, μια ματιά στο σχεδόν ολοκληρωθεί Nook Hospice.

Εδώ είναι ό, τι ακριβώς το ίδιο οικόπεδο έμοιαζε στις αρχές του 2018.

Μετά από πέντε χρόνια συλλογής κεφαλαίων, καθώς και το σχεδιασμό καθώς και την κατασκευή, η νέα μονάδα άνοιξε νωρίτερα αυτό το φθινόπωρο! πολλές οι αναγνώστες θα πρέπει να θυμάστε όταν η Δούκισσα βοήθησε να ξεκινήσει η χρηματοδότηση της εκστρατείας £ 10 εκατομμύρια για το The Nook.

Ήταν σχεδόν πέντε χρόνια πίσω σήμερα, 25 Νοεμβρίου 2014.

Μια ματιά στην προκαταρκτική βιβλιογραφία, καθώς και τα γραφικά που χρησιμοποιούνται στην εκστρατεία.

Άλλες δεσμεύσεις εκστρατεία Nook περιλαμβάνεται μια δει στο εργοστάσιο αγγειοπλαστικής Emma Bridgewater να επιδείξει μια σειρά από αντικείμενα περιορισμένης έκδοσης που πωλούνται ως μέρος της προσπάθειας συγκέντρωσης χρημάτων.

Ένα άλλο γεγονός ήταν στο ιστορικό Houghton Hall τον Ιούνιο το 2016.

Τον Ιανουάριο του 2017, η Δούκισσα ενημερώθηκε για την κατάσταση Nook όταν επισκέπτονται μια ΚΑΘΕ ξενώνα στην Quidenham.

Πράγμα που μας φέρνει στη σημερινή εκδήλωση. Kate περιόδευσε τη νέα εγκατάσταση, καθώς ξόδεψε το χρόνο με τους ασθενείς, καθώς και των οικογενειών τους. Όλες οι υπηρεσίες είναι προσανατολισμένα προς την ικανοποίηση όχι μόνο τις ανάγκες του ιδιωτικού παιδί, όμως εκείνες του όλη την οικογένεια.

Εδώ μπορείτε να δείτε Kate με την Isabella Alford, που είναι δέκα. Ισαβέλλα έχει μια προοδευτική νευρολογική γενετική κατάσταση που είναι εξαιρετικά σπάνιο.

Η Δούκισσα μίλησε με τους γονείς της Ισαβέλλας, Deborah καθώς και James Alford. πολύ περισσότερο από το Hello!

Η μαμά της Deborah Alford, 44, δήλωσε την υγεία και την ευεξία Ισαβέλλα είχε επιδεινωθεί κατά τους τελευταίους 18 μήνες, υποδεικνύοντας ότι τώρα αγώνες με την αναπνοή όταν κάθεται σε αναπηρικό καροτσάκι, καθώς και την ανάγκη να βρίσκονται σε ένα κρεβάτι αντ ‘αυτού.

«Έχει (Kate) ρώτησε αν Isabella να ακούσετε καθώς και αν μπορεί να δει, καθώς και εξήγησα ότι Isabella να δείτε ακριβώς μπροστά της», είπε η κ Alford. «Ήρθε στο ύψος των ματιών της, έτσι ώστε Ιζαμπέλα θα μπορούσε να τη δει, καθώς υπήρχε μεγάλη επαφή με τα μάτια. Εκείνη (Isabella) μεταφέρθηκε τα μάτια της για να δει απευθείας στα μάτια.

Kate είδε νέα αισθητηριακή δωμάτιο του ξενώνα του.

Και πέρασε το χρόνο τους κάνοντας χειροτεχνίες με τα παιδιά, καθώς και των οικογενειών τους.

Φαίνεται σαν να μπορεί να έχουν κάνει τα σπίτια μελόψωμο!

Άκουσε απευθείας από τις οικογένειες για τους τρόπους ΚΑΘΕ τις υπηρεσίες τους βοήθησε. πολύ περισσότερο από την ιστορία καθημερινής Mail Rebecca English είναι:

Η Δούκισσα του Cambridge πέρασε το απόγευμα ικανοποιούν κάποιες από τις οικογένειες που επωφελούνται από τις πολλές υπηρεσίες που προσφέρει, συμπεριλαμβανομένων εκείνων με πολύ άρρωστα παιδιά, καθώς και άλλοι των οποίων τα παιδιά έχουν πεθάνει, ρωτώντας για τη φροντίδα που λαμβάνουν.

Ήταν τότε που ενώθηκε με Leigh Smith, 38, ο οποίος την συγκινήθηκε μέχρι δακρύων όταν συναντήθηκαν το 2014 – όταν η βασιλική παρακολούθησαν πρώτη την έναρξη του Nook – μόλις μήνες μετά την κα Smith της είχε χάσει τριών μηνών παιδί Βεατρίκη σε ένα ασυνήθιστη κατάσταση της καρδιάς.

Παρακάτω, Leigh, καθώς και το παιδί της Beatrice σε μια εικόνα συμμερίζονται ΚΑΘΕ στο Nook έναρξη συλλογής κεφαλαίων το 2014.

Επιστροφή στην ιστορία της Ρεβέκκας:

Η κα Smith δήλωσε μετά την προσωπική τους συνάντηση: «Μου είπε,“δεν καταλαβαίνω ακριβώς πώς το έκανες αυτό, ακριβώς πώς πήρατε με αυτό.”

«Ήταν πραγματικά όμορφο να τη δουν και πάλι, καθώς μου έδωσε μια τεράστια αγκαλιά.

«Με ρώτησε αν έχω την αίσθηση ότιαυτό που είχε πάει με ήταν ακόμα ένα δύσκολο θέμα για να πάει πάνω από την ευρύτερη περιοχή, καθώς και της είπα ότι ναι, ο θάνατος εξακολουθεί να είναι ένα τεράστιο ταμπού, ειδικά το θάνατο των παιδιών.

«Αλλά εγώ της είπα ακριβώς πώς κρίσιμη λειτουργία της ήταν στη διάσπαση του εν λόγω ταμπού, καθώς και ψυχικής υγείας και ευεξίας σε γενικές γραμμές, την κανονικοποίηση αυτήν, καθώς και καθιστώντας ευκολότερη τη συζήτηση για τέτοια πράγματα.

Πίσω στο 2014, η Rebecca ανέφερε ότι Leigh είχε γράψει η Δούκισσα e-mail μετά το θάνατο Beatrice του, καθώς έλαβε μια προσωπική απάντηση από την Kate.

ΚΑΘΕ αναφορές ότι μετά την ικανοποίηση των παιδιών, καθώς και οι οικογένειες σήμερα, Kate «, τόνισε ότι η έδρα είχε“ενισχυμένη για μένα ό, τι η καρδιά είναι το έργο που κάνετε εδώ -., Καθώς και ότι είναι οικογένεια”

Μια άλλη άποψη.

Kate παραδοθεί παρατηρήσεις στη σημερινή εμπλοκή. Έχει χειροκρότησαν όλοι περιλαμβάνεται με την εργασία πριν από την ομιλία.

Εδώ είναι ένα σύντομο βίντεο από το παλάτι.

Από τις παρατηρήσεις της Κέιτ:

Έχετε δημιουργήσει εδώ στο The Nook μια φροντίδα, φροντίδα ατμόσφαιρα που επιτρέπει στις οικογένειες που πηγαίνουν με την αφάνταστη τη δυνατότητα να περάσετε πολύτιμο χρόνο υψηλής ποιότητας μεταξύ τους, παρηγοριά στην αντίληψη ότι τα παιδιά τους που φρόντιζε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο .

Η Δούκισσα στο βάθρο.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη συμμετοχή της Κέιτ από την πόλη Βικτόρια Murphy, καθώς και την ιστορία της χώρας:

… εξερχόμενων διευθύνων σύμβουλος της φιλανθρωπικής οργάνωσης Graham Butland από κοινού με την T & C πώς η δούκισσα ήταν πρόθυμοι να ενημερώνεται. «Ήταν πολύ πρόθυμοι να έχουν ενημέρωση ρουτίνας για το πώς ακριβώς το κτίριο επρόκειτο», είπε.

Graham επίσης σημειωθεί πώς ακριβώς η Kate έχει επισκεφθεί κάποια από τις οικογένειες ότι η φιλανθρωπία βοηθά στα σπίτια τους καθώς συνεχίζει την υποστήριξή της στα παρασκήνια. «Είναι το ίδιο έκανε προσωπικές επισκέψεις στο ξενώνα. Έχει επισκεφθεί τουλάχιστον μια-δυο οικογένειες στα σπίτια τους, και όλα αυτά χωρίς δημοσιότητα, δεν είναι γνωστό κλπ «, είπε.

Το νέο κτίριο έχει πολύ περισσότερες περιοχές για την επιστημονική φροντίδα, καθώς και ειδικές αίθουσες θεραπείας, η οποία θα επιτρέπει σε κάθε να ικανοποιήσει την αύξησε τη ζήτηση για τις υπηρεσίες της, καθώς και τις συνεχώς μεταβαλλόμενες, καθώς και πολύ πιο σύνθετες ανάγκες των ατόμων που φροντίζει για την . Από κάθε θέση:

Μετά από μια πενταετή δημόσια γοητεία με αύξηση £ 10 εκατομμύρια, καθώς και σχεδόν δύο χρόνια του κτιρίου, ΚΑΘΕ χαιρέτισε την πρώτη κιόλας παιδί να πάρει τη φροντίδα στο The Nook στις Δευτέρα, 30 Σεπ.

Εδώ είναι ένα εξαιρετικά γρήγορο time-lapse του Nook υπό κατασκευή.

Kate είχε βοηθοί για τα αποκαλυπτήρια μιας πλάκας σήμανσης σημερινή εκδήλωση.

Υπάρχουν ακόμα μερικά στοιχεία που απαιτούνται στο The Nook, καθώς και να σας μπορεί να βοηθήσει την αγορά τους με το κατάστημα για την περιοχή Nook.

Μπορείτε να πάρετε τα πράγματα όπως πετσέτες, προστατευτικά στρωμάτων, πιάτα, καθώς και άλλα αντικείμενα εδώ.

Μπορείτε επίσης να αγοράσετε ένα τούβλο για την υποστήριξη της Nook.

Σε μια προσωπική σημείωση, ένα από τα εξαιρετικά ωραιότερα πράγματα σχετικά με αυτή την ιστορία είναι η συμβολή σε κάθε γίνονται με το βρέφος Cambridge Έρανος πραγματοποιήθηκε το 2013. Η Έρανος ήταν μια κοινή προσπάθεια πέντε σε απευθείας σύνδεση βασιλική μόδας, καθώς και bloggers είδηση: Βρετανοί Royals, Κέιτ Middleton στυλ, HRH Δούκισσα Kate, Α Petite Princess, καθώς και WKW. Ονομάστηκε «Baby Cambridge» από τη στιγμή που κάναμε την συγκέντρωση χρημάτων Kate ήταν περιμένουμε τον Πρίγκιπα Γεώργιο. τελικά θα ξεπεράσει το στόχο μας.

Στο δελτίο ειδήσεων του για τη σημερινή εκδήλωση, ΚΑΘΕ σημείωσε ότι «Αυτή η βαρυσήμαντη χρονιά, ξενώνα μας στο Milton, Cambridgeshire, άνοιξε από Νταϊάνα, γιόρτασε την 30η επέτειό του, ενώ έχει επίσης επισημανθεί 20 χρόνια θεωρώντας ότι άρχισε την παράδοση φροντίδας, όπως καθώς και υποστήριξη στο Suffolk, καθώς Ανατολή Essex «. Παρακάτω, Diana εκείνη Αύγουστο του 1989 το άνοιγμα Milton ξενώνα.

Περισσότερα από μια ιστορία Cambridge Independent:

ΚΑΘΕ στη σημερινή του τύπου της ιδρύθηκε το 1998, όταν ο ξενώνας στο Milton συγχωνεύθηκε με έναν στους Quidenham, Norfolk, που είχε ανοίξει το 1991.

Και οι δύο συνειδητοποίησαν ότι θα ήταν πιο εύκολο να επιτύχει τους στόχους τους ως ένα, καθώς έρχονται μαζί τότε σήμαινε ΚΑΘΕ είχε, κατά πάσα πιθανότητα, συγκέντρωσε πολύ μεγαλύτερη εμπειρία στην παρηγορητική φροντίδα των παιδιών από κάθε είδους άλλο οργανισμό στον κόσμο.

Εκείνη την εποχή, ήταν ένας από τους μόλις τέσσερις ξενώνες των παιδιών στον κόσμο. Παρακάτω, ένα πρώιμο δείτε του ξενώνα Milton.

Εδώ είναι κάθε newsletter που καλύπτει δείτε πριγκίπισσας Άννας στο ξενώνα Milton, το 2003, όταν άνοιξε επίσημα το νέο κέντρο εκπαίδευσης της εγκατάστασης.

Υπήρχε ένα τεράστιο αντίχειρας-επάνω από τη Δούκισσα και έφυγε σήμερα.

Πιστεύω ότι δεν ήταν μόνο για τη νέα μονάδα, το προσωπικό, καθώς και υπηρεσίες, όμως το ίδιο και για την κορύφωση πέντε χρόνια δουλειάς από τόσο πολύ τα μέρη των ανθρώπων.

Τώρα για να κοιτάξουμε τι η Kate φορούσε.

Η τακτοποίηση Oscar de la Renta είναι από τη συλλογή φθινόπωρο 2015, δημιουργημένο από ένα boucle τέντωμα μαλλί. Παρακάτω, τα κομμάτια όπως φαίνεται στο διάδρομο.

Από την αρχική μας την περιγραφή του μπουφάν: τα τρία τέταρτα μανίκι taiΤο Lored Jacket (αρχικά $ 2190) διαθέτει ένα εντοιχισμένο μπούστο με πτυχωτό, φλερτ. Υπάρχουν διπλές μπροστινές τσέπες Besom, ένα αιχμηρό κολάρο και σχισμές στο τέλος των μανικιών. Αυτό το κομμάτι έχει επίσης αρκετούς πίνακες καθώς και ραφές κάτω από τον ζυγό στην πλάτη καθώς και τις τσέπες στο μπροστινό μέρος.

Η φούστα (αρχικά $ 1290) έχει πτυχές κουτιού καθώς και ένα κρυφό πίσω φερμουάρ. Ακριβώς εδώ είναι μια καλύτερη ματιά στην υφή Nubby αυτού του υφάσματος, ένα μάλλινο / πολυ το μίγμα με ένα άγγιγμα ελαστάν για απλότητα της κίνησης.

Η εφαρμογή ήταν πολύ πρώτα φορούσε τον Φεβρουάριο του 2017 για ιατρικό συνέδριο, καθώς και για άλλη μια φορά τον Ιανουάριο για μια βλεφαρίδα στο Royal Opera House.

Είδαμε την επιστροφή του συμπλέκτη που ήταν μέρος της συνεργασίας της οδικής ιδιοκτησίας / της Beulah London. Το 25% των κερδών από κάθε τσάντα που πωλήθηκε δωρήθηκε στην μπλε καρδιά του ΟΗΕ κατά της εμπορίας ανθρώπων.

Η Kate επέστρεψε τις αντλίες σουέτ “Piper του Gianvito Rossi” ($ 695).

Το στυλ προσφέρεται σε περιορισμένα μεγέθη στο Net-A-Porter, μόνο μερικά μεγέθη στο Theresa μου.

Η Δούκισσας φορούσε τα σκουλαρίκια της Catherine ZoRaida “Fern Hoop”.

Μια πολύ περισσότερη εικόνα της δούκισσας, αυτή καθώς έφυγε από τη γωνιά.

ΒΙΝΤΕΟ:

Εδώ είναι η προστασία από το βασιλικό κανάλι νοικοκυριού.

Το Telegraph προσφέρει λίγο πολύ περισσότερο από ένα λεπτό προστασίας σε αυτό το κομμάτι.

Αυτό το βίντεο 5 λεπτών εξηγεί την απαίτηση για τη γωνιά.

Σύνδεση:

Επισκεφθείτε την κάθε ιστοσελίδα εδώ, συμμορφώστε με την οργάνωση στο Facebook εδώ, ακριβώς εδώ στο Instagram. ή εδώ στο Twitter

Οι σελίδες ιστοτόπων γοητείας NOOK είναι εδώ. Η σελίδα του Nook Facebook είναι εδώ. Η ζωοτροφή Nook Twitter είναι εδώ

Δείτε το πλήρες βίντεο για τη γωνιά κάνοντας κλικ εδώ. Μπορείτε να ελέγξετε ολόκληρο το ιστορικό του Hospice Milton ακριβώς εδώ σε κάθε τοποθεσία

Η προστασία του καθρέφτη είναι εδώ. Το καθημερινό ταχυδρομείο του Rebecca English είναι εδώ. Μια θέση Hey υπάρχει εδώ. Η πόλη της Victoria Murphy καθώς και το κομμάτι της χώρας είναι εδώ

Η ιστορία του Simon Perry για τους ανθρώπους για το σημερινό γεγονός είναι εδώ. Ο Simon επίσης έκανε ένα σημείο προβολής κομμάτι για τους ανθρώπους στη σύνδεση του Kate με το παιδικό πεδίο του νοσοκομείου που μπορεί να δει εδώ. Ο ανεξάρτητος υποβαθμιστής του Cambridge για το καθένα καθώς και η κίνηση του νοσοκομείου που αναφέρεται παραπάνω είναι εδώ

Η στήλη μόδας της Tamara Abraham για το Telegraph είναι εδώ. Η γκαλερί του Popsugar είναι εδώ.

50