Ας αναθεωρήσουμε τα πράγματα και τα μηνύματα του styling μέχρι τις χονδρικές leggings προπόνησης

Ας αναθεωρήσουμε τα πράγματα και τα μηνύματα του styling μέχρι τα leggings χονδρικής προπόνησης
08/11/2018, Δημοσιεύτηκε από την Alanic Global
Δεν είναι μια νέα τάση να φορούν τις γκέτες. Ωστόσο, ο ορισμός της ολίσθησης σε αυτούς έχει αλλάξει. Υπήρξε μια εποχή που η χρήση των γκέτες περιοριζόταν μόνο στα λαμπερά, γυαλιστερά ή τα φανταχτερά. Τώρα σήμερα, η τάση έχει λάβει μια στριμμένη στροφή και οι γυναίκες επικεντρώνονται πολύ περισσότερο στις γκέτες γυμναστικής που είναι ευέλικτες, ελαστικές και άνετες. Με την ενημέρωση της δήλωσης Athleisure Style, τα βασικά στοιχεία του κατώτατου φορέα έχουν φτάσει στη βιομηχανία ενδυμάτων mainstream, ωθώντας τις γυναίκες να αναλάβουν το συμβατικό κλοπή στυλ.

Τώρα, οι πωλητές έχουν καταλήξει σε ένα ευρύ φάσμα συλλογής γυμναστικής γυμναστικής που κυμαίνονται από τα τυπωμένα, σε γκέτες, το χρώμα που μπλοκάρει, το Capri Cut και πολύ περισσότερα που είναι αρκετά ευπροσάρμοστα για να φορεθούν στις συνεδρίες γυμναστικής, στις τάξεις γιόγκα, γιόγκα και επίσης σε πάρτι και περιστασιακές εκδρομές.

Αλλά ίσως να μην είστε απολύτως σίγουροι για τις ετικέτες για να φορέσετε τις γκέτες προπόνησης και έτσι έχουμε φέρει μερικά από τα πράγματα και δεν είναι να δοκιμάσουμε με αυτοπεποίθηση τις χονδρικές περιπτώσεις προπόνησης.

Δώστε μια βολή στο Matchy Matchy
Μπορεί να έχετε μια ιδέα ότι το να κάνετε το matchy matchy στυλ θα ήταν κάτι υπερβολικό και ξεπερασμένο. Αλλά αυτό συνιστάται πάντα από τους bloggers της μόδας, και οι celebs επίσης καταφεύγουν σε αυτό. Ως εκ τούτου, για να φέρετε κάποια νέα αλλαγή, μπορείτε σίγουρα να δοκιμάσετε το matchy matchy στυλ καθώς ομαδοποιείτε το γυμναστήριο τυπωμένες ή ενιαίες γκέτες με παρόμοια είδη κορυφών σε οποιοδήποτε στυλ.
Ο συντονισμός είναι σημαντικός
Πρέπει να έχετε κατά νου ότι οι γκέτες και οι κορυφές ή το σακάκι που φοράτε είναι σε συντονισμό και συγχρονισμό και έτσι πρέπει να φορέσετε τις τυπωμένες γκέτες ή τις χρωματιστές γκέτες που συμπληρώνουν τις κορυφές ή το μπλουζάκι που φοράτε μαζί του. Εάν φοράτε κάτι από το μέρος, τότε η στολή γίνεται hotchpotch.
Παίξτε με στρώματα διασκέδασης
Δώστε κάποια αναλογία στο ντύσιμο σας καθώς ομαδοποιείτε τις γκέτες με μια σειρά παιχνιδιάρικων και πολύχρωμων στρώσεων. Προσθέστε το μπλουζάκι σε αυτό με σακάκι denim ή δερμάτινο σακάκι ή εύκολα φορέστε την κορυφή της δεξαμενής με μπλουζάκια ή μπλουζάκια φανέλας πάνω από το ζευγάρι γκέτες που φοράτε. Αυτό θα προσφέρει κάποιο τόμο στο ρούχο για έναν σημαντικό μετασχηματισμό.
Μην είστε πολύ προσκολλημένοι με την κορυφή
Εάν θέλετε να φορέσετε μια κολακευτική στολή, πρέπει να δοκιμάσετε ένα χαλαρό μπλουζάκι ή μια κορυφή που έχει μια καλή σιλουέτα. Το ζευγάρι γκέτες που δημιουργούνται από έναν από τους κορυφαίους παραγωγούς ρούχων γυμναστικής είναι σφιχτά και έτσι δεν μπορείτε να δημιουργήσετε κάτι πολύ έξω από το μέρος με την σφιχτή κορυφή ή τα εξωτερικά ενδύματα ξανά.

Οι ψηλές μπότες φαίνονται καλές
Μπορεί να βαρεθείτε με τα ίδια παλιά πάνινα παπούτσια που συνεργάστηκαν με τις γκέτες γιόγκα ή γυμναστικής στα μαθήματα προπόνησης και αναζητώντας κάποια αλλαγή. Μπορείτε να συνεργαστείτε με τις γκέτες με τον μηρό που ανεβαίνουν ψηλές μπότες που συμπληρώνουν ο ένας τον άλλον τέλεια και φαίνονται κατάλληλα για τα κόμματα.
Πηγαίνετε υπερμεγέθης με κορυφές
Μπορείτε να βγείτε από το κέλυφος σας και να δοκιμάσετε κάτι funky και παραπλανητικό. Φορέστε τα υπερμεγέθη και λανθασμένα μπλουζάκια με τις σφιχτές γκέτες και κοιτάξτε απολύτως κουνιστό με την καλύτερη ισορροπία των εξαρτημάτων.
Καλλιεργούμενα shenanigans
Οι γκέτες υψηλής περιεκτικότητας σε waist θα πρέπει να παρέχονται το πολύ απαιτούμενο ρετρό συστροφή καθώς τα συνδυάζετε με τις κορυφές των καλλιεργειών που έχουν επιστρέψει για άλλη μια φορά στο σενάριο μόδας. Επίσης, αγοράστε τα μπλουζάκια των καλλιεργειών γυμναστικής που παράγονται από τους φημισμένους παρόχους ενδυμάτων γυμναστικής και φορέστε τους με τα σορτς και τα γκέτες γυμναστικής σε μαθήματα γυμναστικής.

Ετικέτες:
Κατασκευαστές ρούχων γυμναστικής
χονδρική ενδυμασία γυμναστικής
Προμηθευτές ενδυμάτων χονδρικής γυμναστικής
Κατασκευαστές ρούχων χονδρικής γυμναστικής
Κοιτάτες χονδρικής προπόνησης

0 0 ψήφοι
Βαθμολογία άρθρου

Σύνδεση

Επιγραφή

Ονομα*

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ*

URL τοποθεσίας

Επιγραφή

Ονομα*

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ*

URL τοποθεσίας

0 Σχόλια

Inline ανατροφοδοτήσεις
Δείτε όλα τα σχόλια