Η Δούκισσα στα βρετανικά Brands για την RAF δείτε

Η Δούκισσα του Cambridge επέστρεψε στις δημόσιες δεσμεύσεις σήμερα κάνοντας μια δείτε στο RAF Brize Norton, μια αεροπορική βάση βορειοδυτικά του Λονδίνου.

Ένα βίντεο της Δούκισσας που φθάνουν μέσω της Λαϊκής Simon Perry.

Ένα χαιρετισμό για την Δούκισσα. Περισσότερα από το BBC:

Catherine επισκέφθηκε RAF Brize Norton, καθώς και μίλησε για αυτά που περιλαμβάνονται σε λειτουργία Η διάβρωση, η οποία είδε πολύ περισσότερα από 15.000 άτομα, συμπεριλαμβανομένων περίπου 2.200 παιδιά, μετέφερε αεροπορικώς από την Καμπούλ κατά τη διάρκεια του Αυγούστου.

Περισσότεροι από 850 άνθρωποι έφτασαν στη βάση της RAF στο Oxfordshire τον περασμένο μήνα.

Η RAF Globemaster λίγο πριν από την αναχώρηση από τον τερματικό σταθμό πτήση Καμπούλ στα τέλη Αυγούστου.

Παρακάτω, οι αφίξεις στη βάση της RAF.

Περισσότερα από την καθημερινή ιστορία Mail Rebecca αγγλικά του.

πλήρη στόλο Brize Norton της RAF αεροσκάφος μεταφοράς πέταξε γύρω από το ρολόι για την υποστήριξη της εκκένωσης, συμπεριλαμβανομένων των πτήση ρεκόρ για την RAF C17 Globemaster που διενήργησε 439 επιβάτες έξω από την Καμπούλ.

Παρακάτω, οι εργαζόμενοι RAF με εκτοπισμένους στο αεροδρόμιο της Καμπούλ.

Kensington Palace σημειώνεται σε δελτίο Τύπου αυτή ήταν η μεγαλύτερη επιχείρηση ανθρωπιστικής βοήθειας σε πολύ περισσότερα από 70 χρόνια.

εργαζομένων RAF λειτούργησε παράλληλα με το Βασιλικό Ναυτικό, καθώς και του στρατού κατά τη διάρκεια της λειτουργίας. Είχαν επίσης τη βοήθεια των περιφερειακών αρχών, καθώς και ανθρωπιστικές οργανώσεις στο Αφγανιστάν, καθώς και το Ηνωμένο Βασίλειο κατά τη διάρκεια της διαδικασίας. Παρακάτω, οι εργαζόμενοι Βασιλικό Ναυτικό μοιράζουν νερό στο αεροδρόμιο της Καμπούλ.

Βοηθώντας να πάρετε ένα βρέφος εγκαταστάθηκαν μετά την άφιξή του στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Παρακάτω, τα μέλη της 16 Air επίθεση Ταξιαρχίας που προσγειώθηκε στο RAF Brize Norton στις 29 Αυγούστου Αυτές ήταν μερικές από τις τελευταίες Βρετανικές Ένοπλες Δυνάμεις για να επιστρέψει από το Αφγανιστάν.

Σήμερα η Δούκισσα συνάντησε πληρώματα RAF, καθώς και γιατροί που εργάστηκαν για την αερογέφυρα στο Αφγανιστάν.

Μέσα σε ένα από τα μεγάλα αεροσκάφη Globemaster το RAF.

Από την κάλυψη της Telegraph για:

Wing διοικητής Bailey υπενθύμισε τον αγώνα του «συναισθήματα, καθώς και τις προκλήσεις των πληρωμάτων προσγείωση σε ένα αεροδρόμιο που είναι υπέρβαση από τους ανθρώπους», καθώς και μοιράστηκε τα διόδια ότι η επιχείρηση πραγματοποιήθηκε σε όσους συμμετέχουν. Περιέγραψε πώς ακριβώς η Δούκισσα είχε ενδιαφέρονται για συζητήσεις «για τους ανθρώπους», προσθέτοντας ότι ήθελε να καταλάβετε για «την εμπειρία κάτω από το πίσω μέρος του αεροπλάνου, που προσπαθεί να φωτογραφία ό, τι 460 άνθρωποι ήταν σαν εκεί κάτω, σε τι κατάσταση ήταν το. Πώς ακριβώς δεν αισθάνονται, μιλάμε για παιδιά, το οποίο φαινόταν να συνδεθεί με αυτήν. Να είσαι σε θέση να αξιοποιήσει το καλύτερο πράγμα είναι μια τέχνη.»

Έχει επίσης περάσει χρόνο με τους πολίτες, καθώς και τους εθελοντές που εργάστηκαν για τη δημιουργία ενός κέντρου επαναπατρισμού. περισσότερα για τις συνομιλίες της Κέιτ από αυτή την ιστορία οι άνθρωποι:

Wing διοικητής Calvin Bailey, αστυνομικός διοικητής 70 Μοίρα, είπε ότι ήθελε να ακούσει τους νεαρούς άνδρες αέρα, καθώς και τις ιστορίες των γυναικών – κάτι που θα τους βοηθήσει να αντιμετωπίσουν τα μετέπειτα αποτελέσματα της βασανιστική στόχο να ζήσει.

«Θέλουν να πουν την ιστορία τους. Θέλουν να πουν, «Αυτό είναι δύσκολο. Το έκανα αυτό. Αυτό είναι αυτό που αισθάνομαι ικανοποιημένος με.», Καθώς και έδωσε ότι για να τους σήμερα,» Wing διοικητής Bailey είπε στους ανθρώπους στο RAF Brize Norton. «Ήταν ακριβώς τόσο σημαντικό. καθώς έτσι για μας υπάρχει μια μεγάλη απαιτείται κάθαρση. Έχουμε υποχρέωση να μοιραστούν τις ιστορίες μας, καθώς και την απαίτηση μας για να τους βγάλουμε έξω. καθώς αυτό είναι που μας επιτρέπει τα μέσα μαζικής ενημέρωσης για το είδος της do – αφού αυτό σημαίνει ότι, γι ‘αυτούς, οι γονείς τους θα τους δούμε στις ειδήσεις απόψε, καθώς και να ακούσει τις ιστορίες τους. Ήταν ανεκτίμητη.»

Ένα πολύ πιο απόσπασμα από το κομμάτι ανθρώπων Simon του Perry.

Και Loadmaster λοχίας Μαρκ Κέρτις, ο οποίος ήταν στο τέλος των εκτοπισμένους στο αεροπλάνο, πρόσθεσε της σημερινής εκδήλωσης: «Για να ανταποκριθεί η Δούκισσα, καθώς και για την για να ενδιαφέρονται τόσο σε καθώς και ασχολούνται με τις ιστορίες μας ήταν εξαιρετική. Είμαστε εξυπηρετούν Βασίλισσα μας, τη χώρα μας, τη βασιλική οικογένεια. καθώς και βεβαίως να έχει αυτό το επίπεδο του «αφεντικού» έρχονται μαζί, καθώς και χαϊδεύει σας στην πλάτη σας για το δύσκολο έργο ήταν εκπληκτικό.»

Και από την ιστορία του Telegraph κατά Hannah Furness.

Η σωματική άνθρωπος Watts, έργο της οποίας περιλαμβάνεται και βεβαιωθείτε ότι οι πτήσεις παρέμειναν ασφαλείς, δήλωσε την Δούκισσα του στρες και το άγχος στα πρόσωπα των Αφγανών που διασώθηκαν.

Watts, ο οποίος έκανε επτά πτήσεις προς Καμπούλ, δήλωσε η Δούκισσα: «Κανένα από αυτά δεν είχε δει ένα ενόπλων δυνάμεων τζετ πριν. Η αδρεναλίνη ήταν πραγματικά άντλησης όπως μας τα πάρει επάνω. Στη συνέχεια, μόλις ήμασταν στον αέρα, καθώς πήρε το υψόμετρο, το μόνο που κατέρρευσε.»

Τον ρώτησε: «Μήπως να καταλάβουν ποιο είναι το σχέδιο ήταν; Θα έπρεπε να είχε ζητηθεί φορτία των ερωτήσεων, όπως, «Τι συμβαίνει στη συνέχεια;»

Πολλοί αναγνώστες θα θυμούνται το έργο της Κέιτ με το Ηνωμένο Βασίλειο φιλανθρωπία Μικρό Χωριό, μια τράπεζα βρέφος που παρέχει τα απαραίτητα για τις οικογένειες σε όλη τη Βρετανία. Η οργάνωση έχει σε μεγάλο βαθμό περιλαμβάνονται στο γollecting δωρεές για τους πρόσφυγες. πολύ περισσότερο από ό, τι το 2000 από τους εκτοπισμένους έχουν παιδιά.

Θα ανακαλύψετε πολύ περισσότερα από αυτό Times του Λονδίνου ιστορίας.

Κάθε πακέτο στήριξης περιλαμβάνει ένα σύνολο πιτζάμες, δύο παντελόνια, δύο κορυφές, ένα πουλόβερ, δύο ζεύγη σλιπ, καθώς και κάλτσες, ένα γιλέκο, καθώς και ένα παλτό για κάθε παιδί, καθώς και πάνες, ένα καλλυντικά πακέτο, ένα συσκευασία δραστηριότητα, καθώς και ορισμένα παιχνίδια.

Emma Gibbs, 41, ο οποίος εργάζεται για το Μικρό Χωριό, δήλωσε: «Μερικοί από τους εθελοντές μας έχουν συγκινήθηκε μέχρι δακρύων με τα παιδιά φέρνοντας σε πολύτιμα παιχνίδια τους – ένα νεαρό αγόρι έφερε στο αγαπημένο ρόπαλο του κρίκετ του, καθώς και είπε ότι ήθελε μια αφγανική νεαρός να το χω.”

Παρακάτω, ταριχευμένα ζώα, καθώς και μια «Καλώς ήρθατε στην Αγγλία» το μήνυμα δώρισε στο Μικρό Χωριό.

Άλλα φιλανθρωπικά ιδρύματα του Ηνωμένου Βασιλείου δέχεται δωρεές περιλαμβάνουν το βρετανικό Ερυθρό Σταυρό, καθώς και το Άσυλο Καλώς ήρθατε.

Η Δούκισσα υπογραφή εορτασμό της τη δω (νομίζω).

Τώρα για το βλέμμα μας σε ό, τι φορούσε η Kate για τη σημερινή εμπλοκή.

Ήταν σε μια Reiss σακάκι δεν έχουμε δει στο παρελθόν. Το στυλ Larsson (£ 285) είναι ένα σταυρωτό στυλ από μια υφή μαλλί / ακρυλικό μίγμα.

Το σταυρωτό στυλ διαθέτει τσέπη εισιτήριο πάνω από τις τσέπες, πάνω πέτα, καθώς και ένα ενιαίο πίσω εξαερισμού.

Το σακάκι προσφέρεται σε Bloomingdale του ($ 540), στις κλειστές μεγέθη σε JohnLewis, καθώς επίσης σε Fenwick. κάτω από το σακάκι, που φόρεσε την «Binky Μπλούζα» (£ 440 / $ 590) από Goat μόδας. Εμείς πρώτα είδε φορώντας το πίσω μπλούζα το 2016.

Το κομμάτι είναι 100% μετάξι, με ένα στρογγυλό λαιμό, καθώς και πλήρη μανίκια. (Η ετικέτα είναι τώρα ονομάζεται Jane Atelier.) Έμοιαζε η Δούκισσα επαναληφθεί το παντελόνι του ναυτικού UFO παρατηρήθηκε κατά το καμάρι της Βρετανίας βραβεία περασμένο Νοέμβριο (κέντρο). Αρχικά, πίστευα ότι ήταν το ζεύγος Jigsaw (δεξιά φωτογραφία) φορεθεί πολλές φορές, ωστόσο, η σημερινή δεν φαίνεται πολύ περισσότερο σαν το ζεύγος των UFO, όταν βλέπουμε τις εικόνες δίπλα-δίπλα.

Κουβαλούσε μια νέα (για εμάς) τσάντα, το στυλ Mini Holly ($ 343) από Tusting, μια βρετανική ετικέτα.

Κατασκευασμένο στην Αγγλία, η τσάντα είναι ένα 1950-εμπνευσμένο στυλ διαστάσεων περίπου 9 “x 5”. Είναι κατασκευασμένο από δέρμα, καθώς έρχεται με ένα αποσπώμενο λουράκι. πολυάριθμες χάρη στην αετός-eyed Emily για το σακάκι, καθώς και τα αναγνωριστικά τσάντα, μαζί με Middleton Maven, καθώς και το ντουλάπι της Κέιτ για να σημειωθεί η μπλούζα Binky.

Η Δούκισσα έφερε πίσω της Emmy Λονδίνο Josie αντλίες σε ναυτικό σουέτ με ένα ογκώδες τακούνι.

Και φορούσε σκουλαρίκια χρυσό δίσκο κύκλο της ($ 81) από όλα τα πεφταστέρια.

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Για όσους δεν μπορούν να έχουν ακούσει την είδηση, η Δούκισσα του αδελφικών παντρεμένος αρραβωνιαστικιά Alizee Thevenet το περασμένο Σαββατοκύριακο. Ο γαμπρός μοιράζονται ειδήσεις αυτή την εικόνα αυτό το Σαββατοκύριακο στο λογαριασμό του Instagram. Παρακάτω, η εικόνα μοιράστηκε στο Instagram.

Και η λεζάντα που συνοδεύει τη φωτογραφία.

Rebecca English της καθημερινής Mail ανέφερε το σύνολο του Cambridge νοικοκυριό παρακολούθησαν την εκδήλωση του γάμου στο νότο της Γαλλίας.

Είναι φανταστικό να είναι πίσω απόσπαση! Ένα γρήγορο αίτημα για τη σημερινή θέση: να απέχουν από κάθε είδους πολιτικά σχόλια που σχετίζονται με τη λειτουργία του Αφγανιστάν. Θα σας αφήσει με ένα πολύ πιο εικόνα από τη σημερινή δέσμευση.

104Save