Η Δούκισσα στην Εμίλια Wickstead για την Κοινοπολιτεία Broadcast

Η Δούκισσα επανέφερε την Emilia Wickstead φόρεμα για να δέσει με ταινία ενός προγράμματος του BBC γιορτάζει την Ημέρα της Κοινοπολιτείας.

Ημέρα της Κοινοπολιτείας είναι η δεύτερη Δευτέρα του Μαρτίου και συνήθως σημειώνεται με μια υπηρεσία στο Westminster Abbey. Παρακάτω, η Βασίλισσα φθάνουν για την εξυπηρέτηση του περασμένου έτους.

Λόγω της πανδημίας, φέτος υπάρχει μια εικονική υπηρεσία. Διαθέτει HM, ο οποίος θα παραδώσει ετήσια ομιλία του την Ημέρα της Κοινοπολιτείας της? ο πρίγκιπας της Ουαλίας και της Δούκισσας της Κορνουάλης? ο Δούκας και η Δούκισσα του Cambridge? και η κόμισσα του Wessex. περισσότερα για την ομιλία HM μέσω της ιστοσελίδα της Κοινοπολιτείας.

Το θέμα της ημέρας, «Παροχή ένα κοινό μέλλον», τονίζει πως είναι οι 54 χώρες μέλη της Κοινοπολιτείας «την καινοτομία, τη σύνδεση και τη μετατροπή» για να βοηθήσει την επίτευξη ορισμένων από τους μεγαλύτερους στόχους της, όπως η καταπολέμηση της κλιματικής αλλαγής, η προώθηση της χρηστής διακυβέρνησης και την ενίσχυση της εμπορικές συναλλαγές.

Οι αέρηδες πρόγραμμα στις 5 μ.μ., τοπική ώρα, το μεσημέρι στην ανατολική ακτή. Στην εκπομπή, η Δούκισσα μιλάει για την «καταπληκτική δουλειά» γίνεται από πρώτη γραμμή των εργαζομένων. Περισσότερα από το βράδυ Πρότυπο.

Κατά τη διάρκεια του προγράμματος, Charles αποτίει φόρο τιμής στο «έκτακτες αποφασιστικότητα, θάρρος και δημιουργικότητα» των ανθρώπων της Κοινοπολιτείας κατά τη διάρκεια της κρίσης Covid.

Σε ένα απόσπασμα από το πρόγραμμα, Κέιτ και Γουίλιαμ συνομιλίας σε μια κλήση βίντεο με τον Δρ Zolelwa Sifumba, από τη Νότια Αφρική, συνήγορος για τα δικαιώματα των εργαζομένων στον υγειονομικό τομέα στην πρώτη γραμμή.

Η δούκισσα λέει ο γιατρός: «Εδώ στο Ηνωμένο Βασίλειο έχει υπάρξει μάζες της δημόσιας αναγνώρισης των εκκρεμών εργασιών η πρώτη γραμμή που κάνουμε και αυτό είναι λυπηρό, σχεδόν, ότι έχει ληφθεί η πανδημία για το κοινό να είναι πολύ πίσω και να στηρίξει όλους όσους εργάζονται για την πρώτη γραμμή.»

Η Daily Mail αναφέρει το πρόγραμμα θα μεταδοθεί επίσης από το κανάλι BBC YouTube.

Τώρα για το βλέμμα μας σε ό, τι Kate φορούσε στο βίντεο. Είδαμε για πρώτη φορά την Δούκισσα φορώντας αυτό το Εμίλια Wickstead φόρεμα Νοέμβριος 2019 για μια εκδήλωση την έναρξη της έκτακτης ανάγκης Trust.

Η Δούκισσα φόρεσε το φόρεμα κατά την επίσκεψή του BBC Broadcast σπίτι όταν εργάζονται για την έναρξη του Tiny χαρούμενοι άνθρωποι στον Ιούλιο 2020.

Και επανέλαβε κατά τη σήμανση μωρό Εβδομάδα ευαισθητοποίησης Απώλεια τον Οκτώβριο του 2020, με μια επιταγή με το Ινστιτούτο Αναπαραγωγικής και Αναπτυξιακής Βιολογίας στο Imperial College του Λονδίνου.

Το «Kate φόρεμα» έχει «μια λεπτή εφαρμοστό μπούστο, ενισχυμένη με της διαμόρφωσης περιγράμματος βελάκια πάνω και κάτω από τη ζώνη, και πέφτει σε ένα πλήρως φοδραρισμένο μίντι φούστα Α-line.» (Φόρεμα Η Δούκισσα είναι περισσότερο από ένα γόνατο-μήκους ποδόγυρο.)

Η Δούκισσα είχε για ένα νέο ζευγάρι σκουλαρίκια. Lady Parky έγραψε μπορεί να είναι από Zara.

Chrissy πρότεινε να Middleton Maven μπορεί να είναι αυτό το ζευγάρι από Mejuri.

Μια προσωπική σημείωση: το θέμα της ευγνωμοσύνης για την πρώτη γραμμή των εργαζομένων είναι έντονα αισθητή εδώ στον πλανήτη Kate. Η μητέρα μου είναι η φροντίδα στο σπίτι. «Amazing» είναι ένας θαυμάσιος τρόπος για να περιγράψει την υποστήριξη, την ανησυχία και την ικανότητα των νοσηλευτών και άλλων ιατρικό προσωπικό φροντίδα της και όλους εμάς που είμαστε μαζί της. Αγαπούσε είναι μέρος του τι Kate φορούσε και κάθε φορά που θα της ή να μιλήσει μαζί της οι πρώτες λέξεις από το στόμα της ήταν, ανατρέξτε στην ενότητα «Τι κάνει σήμερα η Δούκισσα;»

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η σημερινή ανάρτηση είναι σύντομη. Θέλω να περνούν όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο μαζί της και μπορεί επίσης να κάνει ένα διάλειμμα μετά λέμε αντίο.

21Save