Οδηγός δώρων: Stuffing Stuffers

2017 Ενημέρωση: Πιστεύουμε ακόμα ότι πρόκειται για μερικούς διασκεδαστικούς αποθετηρίου, ωστόσο ίσως θέλετε επίσης να επιθεωρήσετε τις τελευταίες μας έννοιες δώρων για τους επαγγελματίες. Τηλεφωνήστε με τρελό, ωστόσο μου αρέσει πάντα να κάνω αποθέματα, όπως το στοχαστικό Bit παρέχει ότι μπορεί να είναι καθημερινά, σχεδόν κουραστικά πράγματα – ωστόσο γίνονται καλύτερα. Για σήμερα, έχω στρογγυλοποιήσει μερικά μικρά δώρα που σίγουρα σε σχήμα αυτή την περιγραφή. Οι προηγούμενοι οδηγοί δώρων μας συνδέονται παρακάτω-σημειώστε ότι ο καθένας έχει ένα pinterest board που εξακολουθεί να ενημερώνεται καθώς ανακαλύπτουμε περισσότερα σπουδαία πράγματα: δώρα για τις μητέρες (συμπεριλαμβανομένων των MILs καθώς και των μέντορες που μοιάζουν με μαμά). Pinterest Board εδώ.
Δώρα για τα παιδιά (σύζυγοι, πατέρες, αδελφοί, φίλοι κ.λπ.). Pinterest Board εδώ.
Δώρα για το BFF. Pinterest Board εδώ.
Μικρές, εξατομικευμένες προσθήκες σε δώρα χρημάτων (π.χ. για τον βοηθό σας). Pinterest Board εδώ.

Ίσως είναι μόνο η ανατροφή μου στο Midwestern, ωστόσο μια αποθήκευση δεν είναι μια αποθήκευση μέχρι να έχει ένα γελοία μεγέθους σοκολάτα Santa σε αυτό. Για όσους από εσάς αποθηκεύετε υγιέστερες κάλτσες, αυτά τα μπαστούνια μελιού φαίνονται φοβερά.

Πάντα μου αρέσει ένα δώρο με αίσθηση χιούμορ. Αυτοί οι επίδεσμοι προσβολής μοιάζουν με το τέλειο stuffer stocking – είναι πιθανότατα δεν είναι το είδος του πράγμα που θα αγοράζετε για τον εαυτό σας, ωστόσο θα έφεραν ένα χαμόγελο στη συμφωνία σας με όταν απαιτείται ένα bandaid. Κατά μήκος αυτών των γραμμών: Το ThinkGeek έχει κάποιο σαπούνι μπέικον, καθώς και το κρεμμύδι πάντα παραδίδει με κούπες καθώς και περισσότερα.
Είμαι οπαδός του Business Minimus εδώ και πολλά χρόνια-προσφέρουν μίνι, ταξιδιωτικές εκδοχές για όλα τα είδη των πραγμάτων, από σάλτσες σαλάτας έως αντηλιακά. Μπορούν να είναι μια εξαιρετική μέθοδος για να αποθηκεύσετε την ταξιδιωτική τσάντα κάποιου – ή το συρτάρι του γραφείου κάποιου. Έχουν ακόμη και ένα σετ δώρου με δείγματα από φουσκάλες χωρίς λίπος. Μία ακόμη μεγάλη περιοχή για την ανακάλυψη μίνι εκδόσεων: παγκόσμια αγορά (όπου πάντα βυθίζω τις ενιαίες μερίδες της Nutella).

Ονομάστηκαν το Hairdini την ημέρα μου, ωστόσο είναι BA-ACK … όπως περιτυλίγματα για να βοηθήσουν τέλειο ένα κορυφαίο κόμπο. Ποικιλία σε κόστος από $ 6 έως $ 12, καθώς πιστεύω ότι θα ήταν τέλειες για … καλά, αυτό το άτομο που χρειάζεται ακόμα βοήθεια με το topknot της. Ομοίως διασκέδαση: Οι προτιμώμενες ακροδέκτες περιστροφής επισκέπτη.
Καταλαβαίνετε ακριβώς πώς κάθε φορά που περπατάτε στο κρεβάτι μπάνιο καθώς και πέρα ​​από εσάς θέλετε να αγοράσετε όλα τα μεγάλα πράγματα της κουζίνας, καθώς και τότε πρέπει να σταματήσετε από τότε που απαιτείτε να εστιάσετε καθώς και να πάρετε το ένα πράγμα που πήγατε εκεί για ως Λοιπόν, καθώς δεν αναρροφάται στη δίνη των Happy Silicone Spatulas ή όχι; Τείνω να πάω στο BB & B καθώς και να αγοράσω όλα αυτά τα υπέροχα πράγματα για την αποθήκευση της μαμάς μου. Αυτές οι μεγάλες σπάτουλες προέρχονται από το Αμαζόνιο, ωστόσο κρύβω το φάντασμα.
Τέλος: Μερικές φορές απαιτείτε πραγματικά κουραστικά πράγματα, ωστόσο α) δεν καταλαβαίνετε το προϊόν υπάρχει ή β) δεν θέλετε να ξοδέψετε τα χρήματα σε αυτό μόνοι σας. Για παράδειγμα: Αυτά τα μεγάλα καπάκια αντικατάστασης φτέρνας φαίνονται τέλεια για τον εξαρτημένο από το στιλέτο στη ζωή σας. Αυτή η ακτινοβολία του κυνηγού σφουγγαριού φαίνεται εξαιρετική για τον φανατικό Rainboot.

Έχετε αγοράσει μερικά διασκεδαστικά stuffing stuffers για να παρέχετε φέτος; Ποιο είναι το καλύτερο (ή πιο αστείο ή πιο περίεργο) πράγμα που έχετε ανακαλύψει στην αποθήκευση σας κατά τη διάρκεια των ετών; συνδέοντας με το Amazon.com καθώς και τους συνδεδεμένους ιστότοπους.