Ξεκινητικά καινοτόμες 404 σελίδες για να ελαφρύνει τη διάθεση

10 δημιουργικές 404 σελίδες που μετατρέπουν τον ερεθισμό στο γέλιο
Απαιτείται να δείτε αυτό το συντομότερο δυνατόν!
Αυτά είναι το πιο αστείο πράγμα που έχω συναντήσει σήμερα. Δεν είναι ρούχα ή αξεσουάρ. Ούτε είναι οποιοσδήποτε τύπος φυσικού προϊόντος. Η συμμόρφωση με τις εικονογραφήσεις δημιουργήθηκε για την ερεθιστική στιγμή όταν χτυπάτε ένα 404-σφάλμα σε μια τοποθεσία. Καταλαβαίνετε το συναίσθημα, όλοι είμαστε εκεί. Δεν είναι συνήθως όμορφο. Ωστόσο, με αυτά τα αστεία παίρνει μια κατεστραμμένη σύνδεση, η ζωή στο διαδίκτυο είναι πολύ πιο εκτεταμένη.
Υπάρχει ένα σύνολο τέτοιων 10 εικονογραφήσεων για το δημοφιλές σφάλμα. Διαθέτει μια γυμνή κυρία, μερικά φτωχά κάρμα, εξαιρετικά περίεργα mash-ups κάποιου είδους πλάσματα, ένα ρομπότ, AM Astronaut, ένα άτομο στην έρημο, καθώς και ένα λαγουδάκι που μασάει στο καλώδιο σας. Για να είμαι ειλικρινής, είναι απολύτως αστείο καθώς και διαβεβαίωση για να μετατρέψετε κάθε είδους δυσάρεστη περίσταση σε ένα ασυνήθιστο χαμόγελο. Στην πραγματικότητα, η επιλογή για μια τέτοια σελίδα θα δηλώσει πραγματικά πολλά για τον ιστότοπο ή το εμπορικό σήμα πίσω από αυτό. Μια αίσθηση του χιούμορ καθώς και μια ειδική τεχνική προς το στυλ εκτιμάται πάντα. Για να μην αναφέρουμε ότι είναι ο καλύτερος τύπος αστείου για να δείξουμε φίλους, στα κοινωνικά δίκτυα.
Αυτές οι εικονογραφήσεις θα είναι απολύτως μια εικόνα βελτίωση για εσάς ή τον ιστότοπο του πελάτη σας. Αυτή είναι ιδιαίτερα μια μεγάλη ιδέα, δεδομένου ότι είναι όλα μέρος μιας δέσμης διαφημίσεων με κόστος $ 15, με την ευγένεια του γραφικού.

0/5 (0 κριτικές)