Ριγέ φούστα A-line

Το ιδανικό ουδέτερο κομμάτι για την άνοιξη και το καλοκαίρι, αυτή η ριγέ φούστα A-line είναι σίγουρα η αγαπημένη ενημέρωση για την ντουλάπα της εργασίας μου αργά. Το μαύρισμα καθώς και οι λευκές πολυεπίπεδες λωρίδες δίνουν το ουδέτερο ενδιαφέρον για τη φούστα, ενώ τα αφήνουν εξακολουθούν να είναι διαθέσιμα σε μεγάλες προσφορές, καθώς και επιλογές styling εκτός λειτουργίας. Μπορώ να το δω με ένα μπλουζάκι Chambray καθώς και σανδάλια για το Sunday Brunch όσο πιο γρήγορα μπορώ με αυτές τις αντλίες φιδιών καθώς και με λευκό πουκάμισο για το γραφείο.

Συγγνώμη που δημοσιεύσατε λίγο λιγότερο από το τυπικό αυτές τις τελευταίες δύο εβδομάδες! Έκπληξη, έκπληξη, αποδεικνύεται ότι τα 30 φόρεμα μου σε σειρές 30 ημερών ήταν ένας τόνος εργασίας! Ήταν τόσο διασκεδαστικό να μοιραστώ την προτιμώμενη άνοιξη μου καθώς και τα καλοκαιρινά φορέματα όλο το μήνα μαζί σας με τους άνδρες στο Instagram, ωστόσο, Sheesh, είναι δύσκολο! Αυτή τη στιγμή εργάζομαι σε αυτή την μικρή έκπληξη που συζήτησα όταν ξεκίνησα τη σειρά, καθώς δεν μπορώ να περιμένω να σας δείξω την Πέμπτη! Μέχρι τότε, ελπίζω να έχετε μια φανταστική εβδομάδα !!

Φούστα: Classiques Entier | Πουκάμισο: Συσκευές (παρόμοιο στυλ εδώ καθώς και εδώ) Παπούτσια: Παρόμοια εδώ, εδώ καθώς και εδώ Τσάντα: Dolce & Gabbana (παρόμοια εδώ) Κολιέ: Gorjana | Σκυρία λαιμού: vintage, παρόμοια εδώ | Σκουλαρίκια: Παρόμοια εδώ | Χείλη: NARS (Bansar)

< >

Αυτή η δημοσίευση δημιουργήθηκε σε συνεργασία με την Nordstrom.