Πώς να καρφώσετε το καλοκαιρινό στυλ ενδυμάτων προπόνησης;

Πώς να καρφώσετε το καλοκαιρινό στυλ ενδυμάτων προπόνησης;
22/03/2021, Δημοσιεύτηκε από την Alanic Global

Το καλοκαίρι είναι εδώ, πράγμα που δείχνει τη θερμοκρασία και την εφίδρωση. Αλλά, μην αφήνετε τις υψηλές θερμοκρασίες να μειώσουν τα σχέδια άσκησής σας. Υπάρχουν ορισμένες πολιτικές για τη χρήση τέτοιων ρούχων καλοκαιρινής προπόνησης που πρέπει να ακολουθήσετε.
Οι ιδιοκτήτες επιχειρήσεων μπορούν να πάρουν τα ρούχα χονδρικής προπόνησης που δημιουργήθηκαν για τέτοιους σκοπούς. Έτσι, ας μάθουμε στο blog παρακάτω για τις διάφορες πτυχές της φθοράς των σωστών κομματιών ενδυμάτων.
Όταν οι θερμοκρασίες αυξάνονται, χρειάζεστε ρούχα που μπορούν να σας κρατήσουν φρέσκα και άνετα. Έτσι είναι καλύτερο να επιλέξετε τεχνητά τροποποιημένα υφάσματα ή πολυπροπυλένιο που θα κρατήσει την υγρασία μακριά από το σώμα σας. Είναι ελαφρύς και θα σας εμποδίσουν να αισθανθείτε ζυγισμένος από τον ήλιο, ώστε να μπορείτε να σπρώξετε χωρίς ανησυχία.
Αποφύγετε να φοράτε βαμβάκι καθώς μπορεί να απορροφήσουν τον ιδρώτα, αλλά μην το απομακρύνετε από το δέρμα σας. Επίσης, μην φοράτε ρούχα από πλαστικά ή καουτσούκ με βάση τα υλικά, καθώς μπορούν να διατηρήσουν τη θερμοκρασία του σώματός σας υψηλή κατά τη διάρκεια μιας προπόνησης. Εδώ είναι ένας οδηγός για να πάρει ρούχα προπόνησης σύμφωνα με το σχήμα του σώματος.
Τα καλοκαίρια, πρέπει πάντα να φοράτε ρούχα που είναι χαλαρά και άνετα. Τα φαρδιά παντελόνια μπορούν να σας κάνουν να αισθάνεστε ανήσυχοι και επίσης να μπερδευτείτε στα πεντάλ ενώ κύκοι. Επομένως, επιλέξτε Capris, λεπτό παντελόνι και σορτς. Ποτέ μην κρατάτε ένα μακρύ μανίκι μπλουζάκι μπλουζάκι που είναι δεμένο γύρω από τη μέση σας μπορεί επίσης να είναι μια κακή ιδέα, καθώς θα προσθέσει περιττό όγκο και θα σας κάνει να αισθάνεστε άβολα.
Ένας πολυεστέρα στο γόνατο μπορεί να είναι καλύτερος για τη γιόγκα και την κατάρτιση δύναμης. Περιεκτικό ιδανικό πάνω από το γόνατό σας, μπορείτε να τεντώσετε τα πυθμένα αρκετά για να επιτρέψετε ένα πλήρες φάσμα κίνησης. Επιπλέον, το υλικό θα σας βοηθήσει να αναπνεύσετε και να σας κρατήσει δροσερό ακόμα και όταν είναι 40 μοίρες έξω. Εδώ είναι πολύ περισσότερες ιδέες για να επιλέξετε τα ιδανικά ρούχα για τη γιόγκα.
Στα καλοκαίρια, πρέπει να επιλέξετε πιο μαλακά και ελαφρύτερα παπούτσια. Πρέπει επίσης να έχουν ένα πιο σταθερό κομμάτι αφρού στην εσωτερική άκρη του για σταθερότητα και μαξιλάρι για να σταματήσουν τυχόν τραυματισμούς. Δείτε πώς μπορείτε να πάρετε τα ιδανικά παπούτσια για τρέξιμο, περπάτημα, προπονήσεις γυμναστικής και πολλά άλλα.

Ένας από τους δημοφιλείς πωλητές χονδρικής πώλησης ρούχων της Φλόριντα έχει επιμεληθεί μια συλλογή από ενδυμασία καλοκαιρινής προπόνησης που διαθέτει φανταστικά χαρακτηριστικά απόδοσης. Μπορείτε επίσης να τα αποκτήσετε σε μειωμένες τιμές χονδρικής. Ως εκ τούτου, περιμένετε όχι πολύ περισσότερο και κοιτάξτε μέσα από το συνεχώς αναπτυσσόμενο συγκρότημα για να κάνετε τις επενδύσεις σας σήμερα!
Έκδοση ήχου: Κάντε κλικ εδώ
Κατεύθυνση:

Ετικέτες:
κατασκευαστές ένδυσης στη Φλόριντα
Φορείς για τους χονδρέμποροι ρούχων στη Φλόριντα
Fitness Fitness Repary Maker στο Τέξας
Φλόριντα Χονδρικά ρούχα
Κατασκευαστές ρούχων γυμναστικής
Χονδρικό ρούχο στη Φλόριντα
Χονδρικά πωλητές ρούχων Φλόριντα
ρούχα χονδρικής προπόνησης
Κατασκευαστές ενδυμάτων προπόνησης

0 0 ψήφοι
Βαθμολογία άρθρου

Σύνδεση

Επιγραφή

Ονομα*

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ*

Διεύθυνση Ιστοσελίδας

Επιγραφή

Ονομα*

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ*

Διεύθυνση Ιστοσελίδας

0 Σχόλια

Inline ανατροφοδοτήσεις
Δείτε όλα τα σχόλια