Ευτυχισμένα 6α γενέθλια, Corporette (και, συναντήστε τον νέο μας συντάκτη!)

Behold: Η πρώτη έκθεση TPS, δημοσιεύτηκε πριν από έξι χρόνια σήμερα. Φυσικά, ήταν μπλε. Και φυσικά ήταν ένα φόρεμα θήκης. (Αγαπώ με ή με μισεί, τουλάχιστον είμαι συνεπής.) Νιώθω σαν να το λέω αυτό κάθε χρόνο, αλλά είναι αλήθεια: είμαι πάντα τρομαγμένος και ταπεινός από το πώς έχει αυξηθεί αυτός ο ιστότοπος και πώς έχει μεγαλώσει η κοινότητα – εγώ Μάθετε ακόμα πολλά, γεγονός που κάνει καθημερινά μια πρόκληση και (συνήθως, τουλάχιστον), μια χαρά. Είθε όλοι να είστε τόσο τυχεροί για να βρείτε μια δουλειά/καριέρα/επιχείρηση όπως εκπληρώνετε όπως αυτό – και σας ευχαριστώ σε όλους τους αναγνώστες για να μου δώσει δυνατό.
Ενώ βρισκόμαστε στη μέση ορισμένων ειδήσεων διαχειριστή, σκέφτηκα ότι θα εκμεταλλευτώ επίσης αυτή την ευκαιρία για να σας παρουσιάσω στον νέο μας συντάκτη, την Kate Antoniades. Όπως ανέφερα πίσω όταν δημοσίευσα τη λίστα εργασίας, θα εξακολουθώ να είμαι το EIC για να κατευθύνω το περιεχόμενο και πολλά άλλα, αλλά μεταξύ του νέου ιστότοπου, του κουλούρι στο φούρνο μου και απλά γενικά συγκλονισμένοι από όλες τις ιδέες που έχουν Στο backburner για πάρα πολύ καιρό, ήρθε η ώρα να φέρει έναν συντάκτη. Καλώς ήλθατε, Κέιτ! Ακολουθεί ένα σύντομο βιογραφικό εάν ενδιαφέρεστε:
Η Kate Antoniades είναι συγγραφέας και συντάκτης που συνέβαλε σε τοπικές και εθνικές εκδόσεις σε θέματα που κυμαίνονται από ιδέες για πάρτι γενεθλίων παιδιών σε βέλτιστες πρακτικές στη διατήρηση του προσωπικού σε συμβουλές για να κάνουν το σπίτι σας πιο φιλικό προς τα γάτα. Η Κέιτ κέρδισε ένα Μ.Α. στη δημοσιογραφία από τη Σχολή Δημόσιων Επικοινωνιών του Πανεπιστημίου Syracuse University και το B.A. Στα αγγλικά από το Bryn Mawr College και έχει πραγματοποιήσει διάφορες θέσεις συντακτικής και μάρκετινγκ στον μη κερδοσκοπικό τομέα. Αφού ζούσε στην περιοχή του μετρό D.C. για μερικά χρόνια, επέστρεψε στην πατρίδα της στο Ρότσεστερ, Ν.Υ., όπου ζει με τον σύζυγό της και τον νεαρό γιο της (και τέσσερις γάτες). Η Κέιτ τρέχει ένα blog που γιορτάζει την πόλη της. Μπορείτε επίσης να την βρείτε στο Twitter.
Ένα από τα αστεία πράγματα για το blogging είναι ότι περνάω πολύ χρόνο για να διορθώσω λάθη από τα αρχεία μου (καθαρισμός SEO, αφαιρώντας τυχαία εικονοστοιχεία παρακολούθησης, σκοτώνοντας σπασμένα δεσμούς κ.λπ.) και πρόσφατα βρήκα μια λίστα που είχα κάνει “25 Τυχαία πράγματα για το Corporette ” – το οποίο δημοσίευσα κάτω από το άλμα, εν μέσω μιας διαχειριστικής δημοσίευσης σχετικά με την ψηφοφορία για την Corporette στα βραβεία Bloggie του 2009. Είχα ξεχάσει εντελώς ότι το δημοσίευσα και είχα ξεχάσει πολλά από αυτά τα πράγματα, έτσι σκέφτηκα ότι θα το ανατυπώσω εδώ. (Λάβετε υπόψη σας, ήμουν ακόμα ανώνυμος και blogging στον πληθυντικό πίσω όταν αυτό γράφτηκε!)

Είκοσι πέντε τυχαία πράγματα για την εταιρία
Πώς ξεκίνησε
1. Η ιδέα για την Corporette ήρθε τον Ιανουάριο του 2008, όταν ο ιδρυτικός συντάκτης έγινε αηδιασμένος από την έλλειψη σοβαρών συμβουλών μόδας για σοβαρές γυναίκες και έριξε ένα περιοδικό μόδας κάτω αφού πρότεινε να φορέσει μπότες και ένα μίνι φόρεμα αμάνλας για εργασία. 2. Η αρχική ιδέα περιελάμβανε “προκλήσεις αναγνώστη”, όπου όλοι θα δοκιμάσαμε κάτι λίγο τρελό – αναμειγνύοντας εκτυπώσεις, φορώντας νέον στο γραφείο – και φωτογραφίζουμε τα αποτελέσματα. 3. Όταν ξεκινήσαμε με περίπου 20 αναγνώστες (το blogging ανώνυμα είναι δύσκολο, yo!) Απορρίψαμε αυτή την ιδέα. 4. Χρειάστηκαν μήνες για να βρούμε το όνομα (βλ. Παρακάτω), αλλά μόλις αποφασίσαμε στο Corporette ξεκινήσαμε blogging ημέρες αργότερα. 5. Σχεδιάζουμε πολλή έμπνευση από το περιοδικό Esquire.
Σχετικά με το όνομα
6. Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, μας χρειάστηκαν μήνες για να βρούμε το όνομα. Τα απορριπτόμενα ονόματα περιελάμβαναν: Ceochic, το ροζ χαρτοφύλακα, το Pink Pinstripe και το Honeybzz. 7. Μερικοί άνθρωποι (των οποίων τα ονόματα δεν θα αναφέρονται, ο μπαμπάς) σκέφτηκε ότι η “corporette” ακουγόταν πάρα πολύ σαν “τσιγάρο”. 8. Το όνομα χρειάστηκε μήνες, αλλά η ετικέτα – “ένα blog μόδας και τρόπου ζωής για overachieving Chicks” – ήρθε σε μας σε περίπου 2 δευτερόλεπτα και κολλήσει. 9. “Κοσβεστές:” Κυρίες, κορίτσια, dames, “νεαρές γυναίκες”, γυναίκες, κορίτσια – κανένας δεν φαινόταν σωστός. Οι νεοσσοί αισθάνθηκαν σωστά – μας φαίνεται να είναι η καλύτερη προσέγγιση για τη λέξη “τύπος”.

Σχετικά με τον Συγγραφέα
10. Είμαστε blog στον πληθυντικό, αλλά πραγματικά το blog τρέχει/γράφεται/επεξεργάζεται από ένα γκόμενα. 11. Ότι η γκόμενα έχει γράψει για περιοδικά μόδας και περιοδικά γυναικείων υπηρεσιών, έτσι ώστε τα πράγματα που πρέπει να γίνουν στο site είναι μια δεύτερη φύση γι ‘αυτήν. 12. Έχει πτυχίο από τη σχολή δημοσιογραφίας και πτυχίο από το νομικό σχολείο. 13. Μόλις γύρισε 32. 14. Παντρεύεται σύντομα. 15. Τα αγαπημένα της αξεσουάρ για δουλειά είναι τα μαργαριτάρια της (ένα δώρο από τους γονείς της για τα 30α γενέθλιά της), το ρολόι της Cartier (ένα δώρο για τον εαυτό της για τα 30α γενέθλιά της) και την τσάντα Louis Vuitton Alma στο Black Epi. 16. Έχει ένα γελοίο αριθμό παπουτσιών στο γραφείο της – ίσως δώδεκα ζευγάρια. 17. Ακολουθεί περίπου 100 blogs, ενημερωτικά δελτία, περιοδικά και εφημερίδες για τα tweets της, εβδομαδιαία roundup και γενικές ιδέες ιστορίας. 18. Είναι δύσκολο να σταματήσετε το blogging στον πληθυντικό.

Το ήθος του ιστότοπου
19. Η γενική θεωρία είναι έτσι: Μετά από μερικά χρόνια στον εταιρικό κόσμο, οι ανάγκες αγορών μιας γυναίκας μπορούν να συνοψιστούνnull