Νέος. Εμμονη ιδέα.

Ακριβώς έτσι είμαστε σαφείς: i freaking αγάπη αυτό το φόρεμα. Μέχρι στιγμής το έκανα δύο φορές, και αν είμαι πάντα στο ράψιμο μου, ενώ ο ήλιος είναι επάνω, θα κάνω μια φωτογραφία ή δύο από αυτούς που έχω ολοκληρώσει. (Έχω επίσης δύο ακόμα κομμένα και μισά ραμμένα.)

Εδώ είναι γιατί αυτό το φόρεμα είναι σχεδόν τέλειο:

1. Το κολάρο είναι αξιολάτρευτο. Σωστά?

2. Τσέπες!

3. Είναι εξαιρετικά απλό να συγκεντρωθούν.

4. Και, το καλύτερο από όλα, αυτό το φόρεμα είναι καταπληκτικό για τα βαμβακερά quilting καινοτομία. Σοβαρά, αυτά τα μοτίβα goofball αγοράζω όλη την ώρα που απλά δεν είναι σωστά για τα φορεσιά που είναι γεμάτα που εργάζονται καταπληκτικά σε αυτό το μοτίβο. Οι κατακόρυφες ραφές φούστας είναι αρκετές για να δώσουν το βάρος του υφάσματος και τα σχέδια που επιλέγω δεν χρειάζονται όλα αυτά που ταιριάζουν. Επίσης, το κάνω στην Liberty Lemonia:

Το μόνο μειονέκτημα είναι ότι το ντεκολτέ είναι ένα ευρύχωρο για τακτικές καλαμπόκι-λαιμό. Πηγαίνει καλύτερα με ένα ζακέτα V-Neck.

Πράγματα που έκανα ελαφρώς διαφορετικά:

Υπάρχει μια αντιμετώπιση, αλλά μόλις χρησιμοποίησα ταινία bias για το κολάρο. (FAIRINGS: ογκώδη.) Συντάχτηκα τη φούστα από τέσσερις ίντσες και εμβάπτουν τις τσέπες κατά δύο ίντσες, αλλά νομίζω ότι είναι πολύ βαθιά. Είμαι στον πειρασμό να μεταφέρω πράγματα όπως σφυριά και μικρά ηλεκτρικά ηλεκτροκινητήρα και παρόμοιοι αν οι τσέπες μου είναι πολύ βαθιές. Χρησιμοποιώ τη μεταξωτή organza για τη διασύνδεση του κολάρου. (Έχω επίσης χρησιμοποιήσει λωρίδες μετάξι organza για να ενισχύσετε τις ραφές φερμουάρ σε ελαφρύ ύφασμα, δεν είστε σίγουροι αν αυτό λειτουργεί πραγματικά, αλλά hey, το προσπαθώ.)

Κάντε κλικ στην εικόνα για να δείτε το Patternwiki – υπάρχουν ζευγάρι λαοί που έχουν αντίγραφα προς πώληση, φαίνεται. Επειδή θα αγαπήσετε αυτό το φόρεμα.

Μοιραστείτε αυτό:
Κελάδημα
Facebook

Σαν αυτό:
Όπως η φόρτωση …

Σχετίζεται με

Εργασία σε εξέλιξη: Γκρίζο Ruffune Dressjune 2, 2008
Linktastic Παρασκευή: Βοήθεια EditionMay 30, 2008 Σχόλια 41
Shirtwaist # 1february 26, 2008