Μικρό μαύρο φόρεμα εναντίον Little Black Jumpsuit

Κάθε κορίτσι γνωρίζει ότι το ντουλάπι τους είναι ελλιπές χωρίς το φημισμένο μικρό μαύρο φόρεμα. Ωστόσο, εκτός από το LBD, είμαι πεπεισμένος ότι το ίδιο ισχύει και για τον νεότερο, πολύ πιο αδελφή του άκρου, το μικρό μαύρο κοστούμι. Για να είμαι ειλικρινής, τα τελευταία χρόνια, το αγαπημένο μου LBJ (για να μην συγχέεται με τον 36ο Πρόεδρο, αν και αισθάνομαι σαν να είχε εκτιμήσει ένα καλό jumpsuit) έχει πραγματικά φορεθεί πολύ πιο τυπικά από οποιοδήποτε από τα LBD μου. Ξέρω. Πυροβολισμοί! Είναι γεμάτο Β ‘Παγκόσμιο Πόλεμο στο ντουλάπι μου ιδανικό τώρα.

Όχι μόνο τα κοστούμια είναι εξαιρετικά άνετα, αλλά πραγματικά μπορούν να είναι πολύ πιο ευπροσάρμοστα από τους ομολόγους τους. Ένα LBJ ειδικότερα μπορεί να φανεί εξίσου ντυμένο με ένα LBD, αλλά η πτυχή παντελονιού επιτρέπει στο κοστούμι να είναι πολύ πιο εύκολα ντυμένο. Και ενώ και τα δύο κομμάτια είναι καταπληκτικές εποχιακές επενδύσεις, θα ήμουν διατεθειμένος να πω ότι το μικρό μαύρο κοστούμι είναι η καλύτερη αγορά καθώς κατευθυνόμαστε σε πτώση και χειμώνα – γιατί και πάλι, παίρνετε όλη τη διατύπωση χωρίς την υπερβολική έκθεση του σας Τα κάτω άκρα καθώς οι θερμοκρασίες πέφτουν. Μπορώ να πω από την εμπειρία ότι το LBJ είναι ένα κρύο καιρό θεό.

Φορούσα αυτό το μαύρο κοστούμι στο δείπνο πρόβας ενός από τους καλύτερους φίλους μου αυτό το περασμένο Σαββατοκύριακο και ήταν απίστευτα άνετο για ένα ζεστό καλοκαιρινό βράδυ. Ωστόσο, είμαι εκστατικός για να το φορέσω όλα μέσα από το φθινόπωρο και το χειμώνα με ένα δερμάτινο σακάκι, και να μην παγώσει το keister μου σαν να κάνω σε μικρά μαύρα φορέματα.

Το κοστούμι που βλέπετε σήμερα είναι καινούργιο στο ντουλάπι μου, αλλά πήρα αυτό το μακρύ μανίκι DVF Wrap Jumpsuit πριν από μερικά χρόνια και αν με ακολουθήσετε στο Instagram, ξέρετε ότι το έχω φορέσει πολλές φορές από τότε. Εύκολα το MVP της ντουλάπας μου τα τελευταία δύο χρόνια.

Έχω συμπεριλάβει μια δέσμη των αγαπημένων μου LBJs παρακάτω, αλλά ιερά καπνίζει, ελέγξτε αυτό και πείτε μου ότι δεν είναι το πιο cool πολύ ευπροσάρμοστο (κυριολεκτικά) πράγμα που έχετε δει ποτέ. Είμαι 100% που το αγοράζω … Είμαι απλώς χωρισμένος για το χρώμα που πρέπει να επιλέξω. Ξέρω ότι θα πάρω πολλά από τα μαύρα … αλλά αυτό το ρουζ;! Sheesh ότι η ομορφιά είναι δύσκολο να περάσει επάνω.

< >

Jumpsuit: c/o μαύρο φωτοστέφανο (επίσης εδώ και αγαπήστε αυτό) | Παπούτσια: Steve Madden (επίσης αγαπούν αυτά) Τσάντα: m2malletier | Ζώνη: B-Low the ιμάντα (παρόμοια εδώ, εδώ και εδώ)

< >