Όλα όσα θέλατε να μάθετε για τα γυναικεία εσώρουχα

ό, τι θέλετε να μάθετε για τα εσώρουχα των γυναικών
05/01/2019, Δημοσιεύτηκε από την Alanic Global
Το παιχνίδι εσώρουχων είναι το πανταχού παρόν μέρος της ζωής μας, και όχι μόνο προσθέτουν άνεση, αλλά και προσθέτει στο πηλίκο στυλ των γυναικών, είτε σε οποιαδήποτε στολή. Τα εσώρουχα που φορούν οι γυναίκες τους δίνουν την εμπιστοσύνη που απαιτείται για να στρέψει το στυλ στο δρόμο ή στο διάδρομο και, ως εκ τούτου, οι κορυφαίοι παραγωγοί εσώρουχων ΗΠΑ καθιστούν αυστηρό σημείο για να φέρουν πολύ περισσότερες ποικιλίες σε αυτό το είδος. Έτσι, ενώ αποφασίζετε να αγοράσετε ένα ολοκαίνουργιο φόρεμα, βεβαιωθείτε ότι έχετε κρατήσει το συμπληρωματικό εσώρουχο, το οποίο θα προσθέσει στο εκλεπτυσμένο φινίρισμα της εμφάνισής σας. Είτε πρόκειται για κομψή είτε για τις σιλουέτες του hipster, αν αισθάνεστε καλά από μέσα, μόνο τότε θα αντικατοπτρίσετε την πιο ξεχωριστή δήλωση μόδας.

Έτσι, έτοιμοι να εξερευνήσουν τον ευρύ κόσμο των εσώρουχων; εδώ είναι:
Τα νεαρά σορτς αγόρι
Διαμορφώνονται ανάλογα με το σχεδιασμό αρσενικών σλιπ, έρχονται σε ορθογώνια σχήματα και έρχονται κάτω από το πόδι. Είναι πολύ διαμορφωμένα και μπορούν πραγματικά να λειτουργήσουν ως πλήθος και μπορούν να φορεθούν με οποιαδήποτε στολή, είτε είναι το κομψό φόρεμα είτε το χαλαρό πυτζάμα. Χωρίς ορατές γραμμές καλσόν, αυτά τα νεαρά σορτς αγόρι είναι ιδανικά για μια πολύ απρόσκοπτη εμφάνιση.
Σώβρακο
Είναι συμβατικά και έρχονται με υψηλή ζώνη μέσης και πλήρη κάλυψη. Όχι τόσο ελκυστικό, αλλά είναι σίγουρα πολύ άνετο. Αν και όχι για τα παντελόνια ή τα σορτς με χαμηλό ύψος, μπορείτε σίγουρα να τα κάνετε τον σύντροφο των φορέματα και τα παντελόνια και τα σορτς με υψηλή μέση.

Γαλλικά κομμένα εσώρουχα
Αυτά τα κιλότες υψηλής διαδρομής της δεκαετίας του 1980 επιστρέφουν στην παγκόσμια σκηνή της μόδας. Αν και μοιάζουν εντελώς με τα κλασικά σλιπ, διαθέτουν τρύπες κοπής, ανεβαίνοντας πάνω από το ευρύτερο μέρος του μηρού. Πολύ κομψό και κομψό, αυτά τα γαλλικά κομμένα εσώρουχα μπορούν να φορεθούν με οποιαδήποτε στολή, ειδικά με υψηλά παντελόνια μέσης και φούστες.
Hipsters
Οι μέσες που κάθονται στους γοφούς, είναι επίσης γνωστοί ως hip-huggers και έρχονται με χαμηλές τρύπες. Αποδίδουν πλήρη κάλυψη και υποστήριξη και επιλέγουν επίσης τζιν και παντελόνι χαμηλής άνοδας.
Μπικίνι
Τα πυθμένα μπικίνι είναι τα πιο δημοφιλή. Με τις τρύπες με ψηλά κομμένα πόδια, η ζώνη μέσης κάθεται λίγο κάτω από την πραγματική μέση και έρχονται σε μορφή μπικίνι. Φαίνεται σαν τρίγωνα μπροστά και πίσω, είναι κατασκευασμένα από λεπτό ύφασμα, και δαντέλα δουλεύουν με περίπλοκες λεπτομέρειες μερικές φορές. Έρχονται σε κομψή σιλουέτα και δεν έχουν υψηλό μοτίβο μέσης, έτσι μπορεί να φορεθεί κάτω από οποιαδήποτε στολή.
Ιμάντες
Εάν ανυπομονούμε να φορέσετε κάτι πολύ από το να ταιριάζει και να αγκαλιάζει το σώμα, είτε είναι οι σφιχτές φούστες είτε τα φορέματα και ακόμη και τα denims, είναι τέλεια. Καθισμένος κάπου κάτω από τη μέση, δεν προσφέρουν καμία κάλυψη στο πίσω μέρος ή το άκρο, και επίσης δεν έχουν ορατές γραμμές καλσόν. Έτσι, για κάθε στολή του σώματος, αυτά είναι ιδανικά για να εισέλθουν.
G-strings
Το ύφασμα σχήματος Τ δεν καθιστά καμία πίσω κάλυψη και τα εμπρός και πίσω τμήματα απευθείας στη ζώνη μέσης. Προσφέρουν μια απρόσκοπτη εμφάνιση και επίσης αρκετά ευπροσάρμοστο για να φορεθούν με οποιαδήποτε στολή.

Έτσι, ακριβώς όπως τα αξεσουάρ, τα παπούτσια και οι τσάντες, ακόμη και τα εσώρουχα, ειδικά τα εσώρουχα θα πρέπει να επιλέγονται σύμφωνα με το φόρεμα που θα φορούσατε. Με τις κορυφαίες εταιρείες παραγωγής των ΗΠΑ που τους κατασκευάζουν σε ποικιλία, παίρνετε εν αφθονία επιλογών για να εξερευνήσετε στα καταστήματα λιανικής πώλησης.

Ετικέτες:
Κατασκευαστές εσώρουχων
παραγωγοί εσώρουχων ΗΠΑ
Εσώρουχα ΗΠΑ
Γυναικεία κατασκευαστές εσώρουχων

0 0 ψήφοι
Βαθμολογία άρθρου

Σύνδεση

Επιγραφή

Ονομα*

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ*

URL τοποθεσίας

Επιγραφή

Ονομα*

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ*

URL τοποθεσίας

0 Σχόλια

Inline ανατροφοδοτήσεις
Δείτε όλα τα σχόλια