Ο μυστηριώδης γραφικός σχεδιασμός από τον Jorge Lopez

Jorge Lopez AKA Expo είναι ένας γραφίστας που κατοικεί στο Μεξικό, με ένα εκπληκτικό χαρτοφυλάκιο και μια σημαντική παρουσία σε σχεδόν κάθε μεγάλους χώρους πόρων σχεδιασμού εκεί έξω. Αλλά αυτή η δήλωση από μόνη της μπορεί να γρατσουνίσει την επιφάνεια αυτού του ευπροσάρμοστου ατόμου.
Πέρασε περισσότερο από το ήμισυ της ζωής του ως μουσικός πλήρους απασχόλησης, ξεκινώντας από το μηδέν χωρίς γνώση σχετικά με τη μουσική και καταλήγοντας να πάρει δύο δισκογραφικές εταιρείες με εθνικές εταιρείες δίσκων, στη συνέχεια, υπογράφοντας πάνω από 30 κομμάτια με διεθνείς ετικέτες, μαζί με τη δεύτερη μπάντα του. Όταν ανακάλυψε το Photoshop το 1999 προχώρησε ακριβώς το ίδιο, συμμετέχοντας στο νέο του πάθος χωρίς καμία καθοδήγηση, εξελίσσεται κάθε μέρα στον καταπληκτικό αυτοδίδακτο σχεδιαστή που είναι τώρα. Αρχικά δημιούργησε γραφικά σχέδια για τους φίλους μέχρι να ανακαλύψει το σχεδιασμό από τους ανθρώπους το 2008 και πήρε την πρώτη του εκτύπωση ένα χρόνο αργότερα. Είναι ένας ελεύθερος σχεδιαστής γραφικών πλήρους απασχόλησης από το 2011. Ω, και ανέφερα ότι είναι ένας άπληστος skateboarder και BMXER, δύο άλλα πάθη από τα εφηβικά του χρόνια που επανέλαβε αργότερα;
Όσον αφορά το στυλ του, δεν είναι ο τύπος που ακολουθεί τις τάσεις, δημιουργεί ελεύθερα βασισμένη στις δικές του αισθητικές προτιμήσεις. Παρ ‘όλα αυτά, τα έργα του εμπίπτουν εύκολα στη δημοφιλή ζώνη του σύγχρονου πολιτισμού μας, με τα δύο κύρια θέματα του να επικεντρώνονται γύρω από τα ζώα/τη φύση και το χώρο, τα θέματα που πάντα τον γοητεύτηκαν.
Σχεδιάζοντας την έμπνευσή του από σχεδόν τα πάντα στο περιβάλλον, τα λόγια, τους στίχους, τις ενέργειες, τις ταινίες, το πλούσιο μουσικό σύμπαν που κρατάει μέσα του, του αρέσει να συνοψίζει την τέχνη του ως “απλή, άμεση και ελκυστική”. Κάτι που σίγουρα θα ανακαλύψετε στα ακόλουθα παραδείγματα.
Επίσης, βεβαιωθείτε ότι έχετε δει την Expo στο Facebook και τα προφίλ του στο Design από τον άνθρωπο, την κοινωνία6, behance, για να αναφέρουμε μόνο λίγα.
Cosmic Nature Electric Music Citytime & Spacespace Capsulea Νέο SongcosmosisintlacticsPacespace Age Horke Eye στον ουρανό
0/5 (0 κριτικές)