Πώς να στυλ maxi φούστα με πάνινα παπούτσια

Πώς να στυλ maxi φούστα με πάνινα παπούτσια- Πρώτα πρέπει να ευχαριστήσουμε την ρετρό μόδα, επειδή διάφορα είδη ρούχων που αρχικά θεωρούνταν ντεμοντέ, μπορούν τώρα να φαίνονται μοντέρνα. Για παράδειγμα, φούστες Maxi.

Αλλά αυτή τη φορά θα περάσουμε πάνω από τη φούστα maxi είναι συζευγμένα πάνινα παπούτσια κυκλώματα casual touch. Τα πάνινα παπούτσια κλίνουν προς αυτόν τον αγώνα οποιαδήποτε περιστασιακή, μακρά φούστα Maxi πολύ κορίτσι και πολύ θηλυκά. Στην αγορά δεν φαίνεται να είναι επίσημη, ανακατέψτε τη φούστα maxi με μια περικομμένη T -shirt με διαφορετικά κίνητρα. Αυτός ο συνδυασμός θα φανεί πολύ πιο κομψός όταν συνδυάζεται με μια υψηλή φούστα μέσης. Προσθέστε μια ζώνη ή ένα δερμάτινο σακάκι για μια τολμηρή εντύπωση. Απλή φούστα χρώματος με κορυφή δεξαμενής με μοτίβο; Αρκετά κομψό!

Ανακατέψτε και ταιριάξτε τη φούστα maxi

Συνδυάστε τη φούστα με υψηλή μέση με μια τοποθετημένη αντίθεση χρωμάτων πουκάμισου. Για παράδειγμα, το Maxi φούστα μπλε με λεμόνι κίτρινο πουκάμισο. Θέλετε να αναμίξετε και να ταιριάξετε πολύ πιο τολμηρά; Να είστε δημιουργικοί με την επιλογή των ζωντανών χρωμάτων και μοτίβων. Χρησιμοποιήστε φούστα με μοτίβο και, στη συνέχεια, επιλέξτε τα τρία κυρίαρχα χρώματα των μοτίβων για να επιλέξετε το χρώμα των κορυφών και των αξεσουάρ. Συνδυάστε μπλε φούστα, πράσινο και γκρι με γκρι πουκάμισο, μπλε ουρανό καπέλο και πράσινη τσάντα.

Δείτε επίσης

Μόδα, κοσμήματα, κατάστημα και στυλ
πώς να στυλ unisex κοσμήματα για την τάση μόδας 2022

Επιλέξτε το ιδανικό υλικό

Επιλέξτε Maxi φούστα με μαλακό υλικό και πτώση κρέμονται, όπως σιφόν. Το ελαφρύ υλικό είναι εύκολο να φτιάξετε μια φούστα maxi σε συνδυασμό με ένα αφεντικό ό, τι θέλετε. Δοκιμάζοντας επίσημη μπλούζα ή μπλουζάκι με ένα άγγιγμα της ζώνης; Διασκέδαση και παιχνιδιάρικο με στυλιζαρισμένα floral μοτίβα tanktop.

Δείτε τις εμπνεύσεις!

[SU_SLIDER SOURCE = “Μέσα: 1866,1865,1864,1863,1862,1861,1860,1859,1858,1857,1856,1855,1854,1853,1852” LIST = “15” link = “width =” width = “width =” 700 “ύψος =” 900 “]