Συλλογή ακουαρέλας – 400 πτυχές για μόλις $ 8

Η καλύτερη συλλογή ακουαρέλων $ 8 για το καλοκαίρι
Ήρθε η ώρα να βάλετε τα μπλουζάκια, καθώς και να δείτε μερικούς ψηφιακούς πόρους, ιδανικό για το καλοκαίρι. Τα μπλουζάκια Tee είναι μια εξαιρετική μέθοδος για να δείξετε το ταλέντο σας, να δείξετε το φάντασμα σας ή να αλληλεπιδράσετε αυτό που είναι κατά τα άλλα εμφανής για εσάς ή αντίθετα, αυτό που μπορεί να μην δηλώσετε γρήγορα δυνατά.
Αλλά τι γίνεται με τα άλλα κανάλια που παρουσιάζουν δημιουργικό ταλέντο;
Προσκλήσεις – όπως γάμους ή ανακοινώσεις βρεφών, κάρτες εταιρειών, ευχετήριες κάρτες – για την Ημέρα της Μητέρας, τα χαρτικά – όπως τα ημερολόγια, τα σημειωματάρια καθώς και τα ημερολόγια, τα λογότυπα, τα περιοδικά, τις παρουσιάσεις καθώς και η λίστα, είναι όλα τα μέσα για υπέροχα γραφικά . Θα ήταν λυπηρό να μην αναφέρουμε τη συμμόρφωση με την παρτίδα πόρων που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για όλα τα παραπάνω.
Μιλώ για την πιο πρόσφατη συλλογή ακουαρέλων που παρουσιάζεται στον ιστότοπο γραφικών λεηλασιών, η οποία επικεντρώνεται στην παροχή των καλύτερων γραφικών προσφορών, αν και για περιορισμένο χρόνο. Έχω συνδεθεί με τον ιστότοπο πριν, ωστόσο, αυτός ο τύπος προϊόντων έχει καταλήξει να είναι πολύ περισσότερο καθώς και πολύ πιο χαρακτηριστική με πολλές παρόμοιες διαθέσιμες τοποθεσίες, επειδή μια δέσμη είναι μέθοδος πολύ πιο ευεργετική και για τα δύο μέρη: σχεδιαστές και πελάτες.
Όπως είπα, το πιο πρόσφατο προϊόν δέσμης είναι απίστευτα πρακτικό, ιδανικό για το καλοκαίρι, με 400 στοιχεία ακουαρέλας, όπως λουλούδια, πουλιά, αξιολάτρευτα κορίτσια, απρόσκοπτα σχέδια, δέντρα, πρότυπα καρτών, vintage αυτοκίνητα, στεφάνια, υφές, συνήθως λιανικά Σε $ 600, ωστόσο προσφέρεται για μόλις $ 8! Η προσφορά προσφέρεται για 9 περισσότερες ημέρες, πολύ χρόνο για το καλύτερο πράγμα που μπορείτε να αγοράσετε για ένα τόσο μικρό ποσό, αν εργάζεστε καινοτόμος στη βιομηχανία ψηφιακού στυλ.
Ο καλλιτέχνης, με την αληθινή έννοια της λέξης, πίσω από τις φανταστικές δημιουργίες είναι ο πολωνός εικονογράφος Alisa Kovalev, επίσης κατανοείται ως Mikibith. Είναι σχεδιαστής εδώ και 15 χρόνια, όπως και μόλις πρόσφατα είχε ένα μωρό, το οποίο επηρέασε εξαιρετικά το στυλ της καθώς και τη μέθοδο στα σχέδια της, όπως μπορείτε να δείτε μόνοι σας.
Όλες οι πτυχές μπορούν να εξατομικευθούν γρήγορα ώστε να ταιριάζουν στις ανάγκες σας. Θα είστε σε θέση να συνεργαστείτε με.

0/5 (0 κριτικές)